Този април Cine Grand отваря първото по рода си кино в България с 10 ВИП зали, изцяло оборудвани с единстветните досега царски кресла с опция за полулегнало положение за изпитване на максимален комфорт при гледане на филми. Мултиплекс Cine Grand стартира в Sofia Ring Mall, предоставяйки на посетителите си едно киноизживяване от ново измерение.

SRM

Cine Grand Sofia Ring Mall донася на публиката в София най-модерното в технологиите: дигитални и  3D прожекционни системи, както и Dolby Surround Sound, които превръщат гледането на филми в невиждано досега изживяване. Освен това, креативният и елегантен дизайн на залите допринася за комфорта на зрителите, предлагайки им една удобна и релаксираща среда за прекарване на свободното време.

Така че, само след дни, живеещите в цяла София са поканени да се насладят на един изцяло различен начин за гледане на филми в Cine Grand Sofia Ring Mall – комфортното кино на столицата. Благодарение на новите технологии, следващи най-високи стандарти, те ще имат възможността да преживеят нещо уникално.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара