PREMIUM зала с 380 места отваря врати в Кино Арена Запад София на 3-и април. Една от най-големите зали в столицата е напълно преобразена и става част от концепцията за PREMIUM кино изживяване, която веригата Кинo Арена създава, за да предостави на зрителите изживяване от ново поколение.

024475_ARENAPREMIUMFAST7_Advertising_10032015123_02

PREMIUM залата в Кино Арена Запад София е оборудвана с най-новата система за озвучаване в кино индустрията Christie Vive Audio. Високоговорителите са базирани на технологията „Лентов драйвър“, която осигурява изключително чисто и ясно възпроизвеждане на всички звуци във вида, в който те са били създадени в Холивуд. Високоговорителите на Christie Vive Audio са проектирани и конфигурирани по системата DOLBY ATMOS, представяна в България ексклузивно от Кино Арена. DOLBY ATMOS осигурява 360° панорама на звука в залата и създава усещането, че зрителят се намира в самия филм. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система Ecophone /Швеция/.

Удобните кожени кресла, произведени от водещата европейска фирма Eurositting, предоставят максимален комфорт и удобство за зрителя. Тяхното разположение и наклонът на стейдиума осигуряват идеална видимост към екрана от всяка гледна точка в залата. Впечатляващият екран е доставен от лидера в производството на големи киноекрани, английската фирма Harkness. Той е от серия Clarus и е изграден от стена до стена и от тавана до пода. За постигане на максимална яркост на изображението са използвани два Christie Digital 4K HFR проектора, които са най-мощните предлагани на пазара днес. Проекторите са конфигурирани със специална разработка за формиране на 3D изображения на фирмата RealD.

Новата голяма PREMIUM зала в Кино Арена Запад София е поредната от концепцията за PREMIUM кино изживяване. Зали от този клас има още в Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Кино Арена Младост София и Кино Арена Централ Мол Плевен.

Откриването на PREMIUM залата в Кино Арена Запад София съвпада с премиерата на очаквания хит „Бързи и яростни 7“. Билетите вече са в продажба.

За повече информация: www.kinoarena.com

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара