Актьорът Антонио Бандерас е новото лице на кампанията I Can Too/И АЗ МОГА, която е в подкрепа на деца със специални служби в България, съобщиха от фондация I Can Too В знак на съпричастност към нуждите на децата актьорът се снима с тениска I Can Too.

Холивудската звезда научава за I Can To по време на снимките на мегапродукцията „Непобедимите 3“ в България. Актрисата Диана Любенова и продуцентът Лес Уелдън – лица и поддръжници на I Can Too – разказват на Бандерас историята на И АЗ МОГА и за това как всичко е започнало само от една смела идея. Това го вдъхновява да стане част от каузата, в която всеки помага с това, което МОЖЕ най-добре.

Въпреки натоварената си програма, Антонио Бандерас отделя време за мисията на И АЗ МОГА и се включва в инициативата: „С тениска I Can Too – носиш Надежда“. По този начин актьорът напомня, че навсякъде по света децата имат нужда от еднo и също – грижа и любов. Чрез личния си пример Бандерас показва, че съпричастността е най-големият посланик на доброто в целия свят. Така той отправя послание към всички, че истинските герои са тези, които се грижат за по-слабите.

I Can Too помага на над 250 деца със специални нужди и техните семейства. Организацията подкрепя два съществуващи центъра за тези деца, а през 2008 година помага за откриването на детски терапевтичен център в София. I Can Too продължава работата си по създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, който ще бъде завършен през 2014.

Безвъзмездната помощ на известните личности и артисти, на бизнеса и на много доброволци по целия свят, на правителствени и неправителствени организации, както и нефинансовата подкрепа на българската дипломатическа мисия в САЩ, прави I Can Too една от най-популярните организации в България. И ТИ МОЖЕШ да подкрепиш децата със специални нужди като се включиш: с идеи, контакти, доброволчески труд и материали, като разкажеш на твоите приятели за инициативата, с дарение или като поръчаш тениска I Can Too на: office@icantoo.eu

За повече информация: www.icantoo.eu

0 Коментара