Това лято интересните книги и свежият въздух вървят ръка за ръка. Кампанията Bosch Tiki Fans Roadshow 2019 е посветена на знанието и поощрява четенето на открито. Материалите и инструментите за изграждането на мобилни библиотеки са предоставени от Bosch, а участниците сглобяват собственоръчно подвижните читални.

След Благоевград, Враца и Карнобат, тази седмица инициативата продължава на българското Черноморие. Къмпинг Градина и къмпинг Смокиня вече посрещнаха мобилните библиотеки, а следващото събитие е утре. На 20.07.2019 г. в 10.30 ч. Bosch събира своите фенове в База за водни спортове Аркутино, където модератор на събитието ще бъде любимецът от телевизионния екран Део. Участниците ще имат възможност да сглобят библиотека, както и да се включат в поредица водни приключения.

Роудшоуто ще завърши своята обиколка на 27.07.2019 г. в европейската столица на културата – Пловдив.

До момента кампанията събра над 150 доброволци, а общините и плажовете се сдобиха с дарени къщички за знания. В тях вече намериха място десетки книги на разнообразна тематика.

Изграждането на мобилна библиотека е само една от възможностите, които Bosch Електроинструменти – България предлага на своите фенове. Повече за артикулите и идеите за лятото може да научите на уебсайта: https://www.bosch.bg/, както и във FB страницата: BOSCHFans.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара