Софийската филхармония представя своята коледна кампания под надслов „Подари концерт за Коледа“. Кампанията започва на 7 декември и ще е активна до 29 декември. В този период всеки, който закупи билети от касата на зала „България“ за декемврийските концерти, получава 50 % отстъпка от цената им. А концертните цикли за 2018 г. ще се продават с 30% намаление.

Билет за концерт на Софийската филхармония е стилен подарък, който ще зарадва всеки. В програмата за декември изкушенията са много:

На 7 и 8 декември Максим Ешкенази и Софийската филхармония представят музиката на Джон Уилямс – композиторът на саундтрака на „Междузвездни войни“.

На 14 декември своя първи концерт в България ще изнесе звездата от Метрополитън опера баритонът Томас Хемпсън.  Диригент – Павел Балев.

17 декември е денят за среща със солиста на Виенската филхармония тромпетиста Щефан Хаймел и диригента Щефан Фраас.На 21 декември сцената ще бъде под владението на ексцентричната и виртуозна цигуларка Патриция Копачинская, наричана от почитателите си „босоногият ангел на цигулката“. На 25 декември е Коледното матине под диригентството на маестро Найден Тодоров и с участието на Михаил Михайлов, Еделина Кънева и Детския филхармоничен хор. Традиционният Новогодишен концерт е на 28 декември с участието на Камелия Тодорова, Орлин Горанов и Васил Петров и Националния филхармоничен хор. Диригент – Славил Димитров.

Повече информация за концертите и циклите на sofiaphilharmonic.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара