Световноизвестната руска психоложка, автор на редица бестселъри за силата на женската енергия – Лариса Ренар, пристига за пореден път в България следващия месец по покана на Наталия Кобилкина.

Магнетичната дама, чиито книги, лекции и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата на много жени за самите тях, ще се срещне отново с българските си почитетелки на 16 и 17 ноември.

Лариса Ренар е основателка на „Академия за личностно развитие“, която има представителства в 45 града по целия свят и вече 20 години е лидер в областта на семинарите.

Успешният си опит Лариса Ренар ще предаде в София в рамките на два семинара. На 16 ноември (събота) тя ще проведе ВИП тренинг „Женско лидерство“. Присъстващите ще научат как да открият своята мисия и къде е тяхната истинска сила, как да разкрият потенциала си и какви таланти имат, как да започнат, ако нямат пари и къде да намерят ресурс за това, как да организират своя екип и как да разберат какви хора им трябват; как да планират правилно, как да преодоляват кризисни ситуации.

Семинарът на 17 ноември (неделя) е на тема „Жената на 21 век“. Присъстващите ще разберат как в епохата на трансформацията могат да получат всичко , за което мечтаят; ще поставят основи за качествени промени в живота си; ще се сдобият с интуитивно виждане за бъдещето си; ще повишат нивото на своята творческа енергия; ще се научат да се справят с трудностите, получавайки не само полезен опит, но и умножавайки своята сила; ще създадат нова реалност първо във въображението си, която ще се превърне в действителност.

От 20 часа вечерта в неделя Наталия Кобилкина и Лариса Ренар ще организират парти, където ще покажат практики за омагьосване на партньори. Посетителите ще научат какво искат мъжете и жените и ще получат полезни съвети за привличане на противополжния пол.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара