Прас Прес става на четири, все още невъзпитан, млад и дързък. Липсват му първите седем, ще кажат ехидно кибиците.

Така си е, ще кажем примирено ние. Но я елате на 25-ти февруари в галерията на София Прес да видите какво не му липсва на рожденика. Не му липсва хъс и упоритост да ви убеждава четири години в несъстоятелността на политическия ни елит.

Не му писна да ви дърпа до ръба на локвата,

където е захвърлена демокрацията ни. Нито Главатаря, нито Дебелия, нито Ковида успяха да му запушат устата, с която ви призовава да отстоявате вашата и нашата свобода. И хич не се умори да ви поднася на тепсия всяко лицемерие, наглост и лъжа, дошло от който и да е по света и у нас. Заредени са 30 легендарни, майсторски изпълнени корици на Прас Прес, рамкирани и подписани, висящи на стените на гостоприемната галерия и копнеещи за вашите адмирации. Не тези на силните на деня, а на вашите адмирации. Защото четири години бяхме заедно и ще бъдем така и занапред.

Карикатуристите на Прас Прес: Алла и Чавдар Георгиеви, Христо Комарницки и Чавдар Николов ви канят на 25-ти в галерията. Елате ги вижте, може и да купите, може и да не харесате, а пък те може и да почерпят.

Вернисаж: 25.02.2021 от 17:00 до 20.00 часа в галерия-книжарница „София Прес“ на ул. „Славянска“ 29.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара