На 21-ви февруари в 2:52 часа, планетата на комуникациите Меркурий сваля оковите си на ретроградната фаза и постепенно се отправя на директно пътуване в знак Водолей.

Напомням, че ретроградното движение на Меркурий започна на 30-и януари и протече между градусите 26 и 11 в знак Водолей. Това е възможно до известна степен да е объркало плановете ви и желаните резултати. Периодът не беше подходящ за започване на нови начинания, подписване на ключови договори и встъпване в нови бизнес и лични отношения. Затова пък беше идеален за ревизия на плановете, търсене на отговори и резултати по стари сделки.

Сайтът на астролог Венета Матева

Предстои да оставим ограниченията на Меркурий в миналото и да видим новите възможности, които ни се предлагат, за престоя му в знак Водолей до 15-и март. С усмивка отбелязвам хубавата му компания в лицето на планетата Юпитер, която в много голяма част от времето ще бъде близо до Меркурий и много топло и приятелски ще му дава надежда, подкрепа и обич. Това партньорство между планетите ще ни донесе малко повече късмет, лекота и успех във всичко. Радвайте се на бързото случване, бъдете креативни, грабвайте идеите, които стигат до вас, и търсете подкрепа и съмишленици наоколо. Правете го, без да споделяте всичко на хората около вас. Бъдете предпазливи и пазете плановете и идеите си от чужди погледи.

От 22-ри февруари ще бъде подходящо

да действате активно във всички сфери.

Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

До 13-и март Меркурий се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Желая здраве и попътен вятър на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара