Ново публицистично предаване стартира в ефира на БНТ1 – “Плюс това”. То ще се излъчва всяка събота от 10 часа.  Водещи са Милена Цветанска и Георги Милков.

6fe4cdc498ad3481b16d18d6223172cd

Милена Цветанска е едно от утвърдените имена на БНТ. Дълги години е политически репортер в националната телевизия. Била е водещ и главен редактор на „По света и у нас”, както и директор на дирекция „Информация” в медията. Георги Милков е един от най-популярните експерти за международна политика. Повече от 20 години работи за в. “24 часа” като външнополитически репортер и специален кореспондент.

Милена Цветанска разказа, че е поканила за редактор на предаването Йоана Гъндовска, която познава още от  времето, когато е била журналист от пресата. В момента Йоана е зам.-главен редактор на списание „Жената днес“.

В предаването няма да се канят политици. “Няма да измисляме топлата вода, просто искаме да се случат едни интересни разговори по интересни теми”, каза Цветанска. В страната ни има много хора, които реално движат нещата, които са успели, добри са в професията си, имат мнение за ставащото в страната, но никой не ги пита – тези хора ще са гостите в предаването. С тях ще коментират важни за обществото теми.

Ще се  канят различни и интересни хора – творци, журналисти,  специалисти в своята област, лидери на мнение, чужденци, живеещи в България. Всеки ще може да каже мнението си съвсем свободно, както правят това хората в социалните мрежи, каза Георги Милков.

Предаването стартира на 19 септември. Гости в студиото ще са – свещеник, учител, лекар и предприемач. А темата е Граници: физически и в съзнанието.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара