За да отпразнува рождения си ден, ГOTO организира ексклузивно парти, на което гостите и приятелите на марката имаха възможност да разгледат новите колекции, да разговарят с представителите на компанията и да получат информация за всичко, свързано с тенденциите и скъпоценните камъни, както и да направят своята заявка за бъдещи желани брандове, които марката да представи.

IMG_8581

За всички гости на партито дoмакините бяха подготвили много изненади, една от които беше специалното представяне на Vintage колекция бижута злато, диаманти и скъпоценни камъни.

Гостите получиха получиха специлани подаръци, авторски бижута, изработени специално от дизайнерката-бижутер на ГОТО  Диана Данова.

ГOTO  е абриеватура и означава Океан от Злато, изкушение за всеки (GOTO – Gold Ocean Tempation Omnis). В момента компанията предлага 18 бранда в различни ценови категории. Всички колекции, предлагани на българския пазар, могат да се видят в централния магазин на марката в Ринг Мол. Отделно ГOTO представя и други колекции, които могат да бъдат видени само в магазина GOTO Gold and Silver и в  наскоро отворения магазин в Planet club.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара