Лъвът е ярък, динамичен знак. Именно затова през 2017 година, в любовната сфера, на Лъвовете им предстои да направят и постигнат много.

horoscope-639123_960_720И още нещо – за вас, скъпи Лъвове, най-важни ще бъдат не действията, а изводите. Още през първите месеци на годината на Червения Петел Лъвовете сами много добре ще разберат основните тенденции на предстоящия етап. Вероятно в самото начало на 2017 година, някои от отношенията ще отидат на втори план, други внезапно ще възкръснат от небитието, а трети – ще се появят на хоризонта. Не си заслужава труда да се осмислят тези ситуации, но без проблеми няма да минете. При това, вие вероятно няма да успеете да отделите нужното внимание на всички свои контакти. А такива ще има много, при това говорим не само за нови запознанства.

Много стари приятели ще се върнат при вас,

много отношения, вече забравени, ще разцъфнат с нова сила и в това вие ще видите само позитивни тенденции. И все пак бъдете внимателни, на фона на многобройните ви любовни победи вашата бдителност значително ще намалее и някой може да се възползва от това. И повярвайте, заболяванията, идващи след честите интимни контакти, ще бъдат най-малките ви проблеми.

От друга страна всичко ще бъде изключително любопитно и от време на време доста забавно, ако се погледнете отстрани. Но когато вие самите сте персонаж от подобни събития, обикновено не ви е смях.

Трудно е да се каже коя част от 2017 година ще бъде най-успешна за вас и личните ви отношения. Вероятно тук всичко ще бъде спокойно, макар че има голяма вероятност първите месеци на годината, до средата на лятото, динамиката да е най-интензивна. Разбира се, добре е да се ориентирате по реалното положение на нещата, а не по звездните тенденции, които понякога са доста абстрактни. Правилно е Лъвовете да се ръководят от основните указания и това ще позволи да избегнете лавина от потенциален негатив. На първо място –

не се старайте да се харесате на всички.

Някои отношения ще ви се наложи да пожертвате и няма да можете да направите нищо, примирете се. На второ място – не съжалявайте, ако не се получи от първия път. Огненият Петел се движи успоредно на Лъвската енергия – енергиите ви са идентични, което означава, че ако намерението ви е силно, покровителят на година ще ви даде втора, а ако е необходимо и трета възможност. Всички ваши отношения ще претърпят съществени промени и към края на 2017 година вие вече всичко ще знаете. Направете си правилните изводи, отчетете грешките и вероятно ще намерите любов.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара