В годината на Червения Петел представителите на знака Близнаци ще се чувстват уверено. Тяхната въздушна стихия ще си взаимодейства достатъчно хармонично със стихията на годината – огъня. Вероятно, именно затова по отношение на личния живот, Близнаците ги очакват изключително положителни събития. Разбира се няма да мине без лъжица „катран“, но в дадения случай, лъжицата катран

едва ли ще развали бъчвичката с любовен мед.

horoscope-639122_960_720Като цяло 2017 година, от гледна точка на чувствата, за Близнаците ще бъде интересна. Една от ключовите тенденции се крие в това, че събитията ще се случват във ваша полза само при определени обстоятелства, а именно – в момента, в който решите да действате, без да се съмнявате и без излишно да се двоумите. В това и ще се изявява взаимодействието на стихиите, защото въздухът разгаря огъня, позволява му да гори по-ярко и по-интензивно. И вие сами трябва да решите какво да правите по-нататък, а обстоятелствата ще ви помогнат с осигуряване на възможности. Разбира се, това не означава, че самотните Близнаци непременно ще си намерят втора половинка. През 2017 година има такава вероятност, но тя съществува почти винаги.

Тук трябва да се облегнете на индивидуалните нюанси, които е невъзможно да бъдат определени в рамките на този любовен хороскоп. Важно е да разберете, че на този етап по-голямо внимание изискват отношенията с близките ви. За Близнаците това винаги се явява известен проблем, не разбира се неразрешим, но сериозен. От друга страна, когато ние се сблъскваме лице в лице, закономерно е, това да ни прави по-силни във всяка ситуация, дори в случаите на поражение придобиваме опит.

От друга страна, годината на Огнения Петел не е този период, в който може да подходите с девиза: „Важно е участието“. Сега важното е само едно – победа и колкото по-бързо разберете това, толкова по-продуктивно ще успеете да действате. Така, че отхвърлете съмненията и се движете в зададеното направление. Вашите комуникативни способности ще бъдат на ниво, което съчетано с харизма напълно ще ви осигури тотален успех сред противоположния пол. В този смисъл, цялата 2017 година ще бъде константна, няма да може да се отделят периоди на явно успешни и явно неуспешни отношения в любовта. Сатурн ще ви съпровожда през цялата година, така че може да не се съмнявате в наличието на качествена подкрепа. Бъдете настоятелни и помнете, че приоритет за вас трябва да бъдат отношенията ви с близките, а след това с приятелите. Това е най-важният момент, на който си заслужава да обърнете внимание.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара