По отношение на чувствата, емоциите и взаимността, представителите на зодиакалния знак Овен е напълно възможно да станат едни от най-успешните през 2017 година.

horoscope-639126_960_720Вероятно още от първите дни на Новата година Овните ще усетят прилив на сили, буквално физическа потребност да очароват и съблазняват. През 2017 година Овните определено ще станат по-открити и по-активни в сферата на любовта и взаимоотношенията. Още от самото начало на годината Огненият Петел ще способства обстоятелствата да се случват много успешно. Овните могат да разчитат на всякакви преференции, разбира се при определени действия от тяхна страна. Никой не разчита всичко да се случи веднага, дори без и най-минимални усилия, нали така? Като цяло е глупаво да се предполага нещо подобно, а особено, когато говорим за Овните! На някои моменти трябва да се обърне особено внимание, например: важно е, през първата половина на 2017 година внимателно да наблюдавате как се отнасят към вас колегите и познатите ви! По отношение на комуникациите и новите контакти вие сами обективно няма да успеете да оцените своите възможности, което може да се случва по различни причини, но сега е важно да се намери най-оптималният вариант за развитие на ситуацията.

Погледнете се в другите като в огледало.

Това, по принцип, винаги помага, а сега ползата от този метод ще се окаже максимална за вас. Вие ще научите и ще осъзнаете много, което на свой ред ще ви помогне да възстановите здравата връзка с роднините и близките, с тези, с които доста отдавна имате напрегнати отношения. Това е позитивна тенденция, важно е да я уловите и да действате в съответствие с нея. Разбира се, индивидуалността си не може да скриете, но ще се съгласите, че е приятно, когато обстоятелствата са във ваша полза.

Втората половина на 2017 година ще бъде малко по-динамична, затова на любовния фронт ви очакват съществени метаморфози. Този период можете да наречете „революционен“, замитащ по пътя си всички стари структури и отношения, които вече не съответстват на създалите се на този етап условия. В крайна сметка вие ще успеете да се отървете от отношения, които откровено са ви затормозявали. Такива дръзки, резки и емоционални преобразования са напълно в унисон с духа на Огнения Петел! В края на краищата, ако не разчистите пътя, няма да може да се движите напред по него.

При всичко това на вас ще ви е необходимо време за адаптиране. Изобщо не е задължително да тръснете глава и да се хвърлите да търсите истинската ваша половинка. Ако имате желание да си поживеете и да си доставите удоволствие, то

Огненият Петел ще бъде изцяло на ваша страна,

не се съмнявайте. Всъщност, добре е да се отпуснете, защото животът няма смисъл, ако в него няма дори капчица хедонизъм. Важното е да не се заиграете твърде много в тази посока. Червения Петел е дързък и напорист, но той винаги спазва мярката, затова внимателно трябва да осъзнаете отговорността си за тези, които се намират до вас, които ви вярват. Сега въпросът с доверието ще бъде, както никога до този момент, важен за вас, скъпи Овни! И съвсем не е нужно да се учите да се доверявате на другите. Дори по-скоро, другите трябва да се постараят да повярват на вас и на ситуацията, когато обстоятелствата, меко казано, са крайно спорни. Не забравяйте за какво вие сте дошли на този свят. А ако не знаете, то просто се отпуснете и отговорът сам ще ви намери. Вие ще го видите в очите на тези, на които сте им скъпи.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара