Телците, като представители на земната стихия, през 2017 година едва ли ще могат да разчитат на някакви изключителни бонуси, но от друга страна, не им е съдено да срещат препятствия, които да не могат да преодоляват.

horoscope-639127_960_720Въпреки това, що се отнася до сферата на личните отношения, този годишен цикъл ще бъде наистина интересен, да не кажем съдбоносен. Независимо, че във всяка отделна ситуация всичко може да се случи много индивидуално, най-общо казано, Телците на този етап могат да се похвалят с повишаване на чувствата. Вашата интуиция внезапно ще стане основното ви оръжие, тоест, при равни условия, ще бъде правилно

да слушате гласа на сърцето,

а не да следвате рационалните обещания. Сърцето ще побеждава разума и независимо, че лично за вас това ще води до не най-позитивните последствия, в перспектива всички ваши действия ще се окажат еднозначно правилни! Важно е да не се съмнявате в своите сили, дори и когато околният свят, буквално, се надига срещу вас. Вашите близки ще бъдат до вас, когато е необходимо, разбира се, не всички. Това също не е маловажен момент, който още в първите месеци на 2017 година ще помогне на Телците да определят приоритетите си.

И, разбира се, не е нужно да преживявате особено, ако се разочаровате от някои от тези, на които сте вярвали. Миналото няма да измените, а напред се движите по-добре, когато знаете кой върви редом до вас. Както се казва: „Маските са свалени.“. А пред вас е неизвестното бъдеще, което ви предстои да откриете заедно с тези, които не са ви изоставили в трудните ви моменти от живота.
Като цяло, за Телците, 2017 година ще бъде доста равномерна, в смисъл, че в сферата на личните отношения няма да изпъкнат някакви изключителни моменти. От друга страна, далеч не всичко ще се развива еднозначно по зададения вектор. В годината на Огнения Петел ще има „дупки“ по пътя и през втората й половина ще ги усетите ясно. За щастие, Телецът не е знак, който може да бъде изплашен от трудности и

не отстъпва пред превратностите на съдбата.

Върху вас са се изсипали доста от тях, на които други едва ли биха издържали, така че леко сътресение няма да ви „свали от седлото“. Още повече, както вече беше казано, няма да ви сполетят никакви мащабни проблеми, но това не означава, че всеки проблем ще ви се стори лек и ще изисква минимални усилия.

През втората половина на 2017 година в никакъв случай не трябва да се отдръпвате от близките си и ако ситуацията ви кара да избирате, то изборът трябва да бъде очевиден. Това може да се окаже не толкова просто, защото подобен избор, до голяма степен, ще определи живота ви напред и е добре да бъдете с тези, в които сте сигурни, които няма да ви изоставят. Малко добрина няма да попречи в ситуации, когато няма да знаете какво да направите. Ако сте забили в ситуация без изход, бъдете откровени с този, който е до вас. Ситуацията веднага ще се измени във ваша полза.

А що се отнася до втората ви половинка, то самотните Телци ще имат реално шанс да я открият в средата на годината. Разбира се, че краят на пролетта и лятото традиционно са време за отпуски и за курортни романи, но работата не е в това. За вас, скъпи Телци, годината на Огнения Петел е възможно най-добрият период за появата в живота ви на действително близък човек. Ще направим само една уговорка, че Телците вероятно няма да разберат веднага, че са срещнали своята половинка.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й САЙТ

Facebook Twitter Google+

0 Коментара