Повече от 83 мил. американки са полудели по нова 10-минутна процедура за лице с мигновен ефект – Perk. От създателите на абонираната за червения килим терапия Hydrafacial.  Добрата новина е, че Perk вече е в България. Единственото място, където можете да придадете мигновен блясък на лицето си е клиниката на д-р Лилия Гюдюлева в Пловдив.

3-panel

Но какво е Perk?

Тя е първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 10 минути и има мигновен ефект. И всичко това благодарение на иновативните технологии в света на красотата. Perk e хибридна машина за грижа за кожата, тоест получавате професионална и домашна грижа в едно. Флаконът серум, половината от който е използван по време на процедурата в салона или клиниката, клиентът взима със себе си вкъщи. Той е напълно достатъчен за 30 дни, след което ще поискате незабавно да се върнете отново за следващата си доза Perk.

treatment-shot

Perk работи с roll-flex технология на накрайниците. А това означава, че нежно се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки. В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролеровият накрайник помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат природните съставки на серумите. След процедурата в салона, клиентът отнася серума вкъщи, където го използва, за да поддържа резултата около 30 дни.

Най-хубавото

Терапията може да се ползва както за освежаване на цялото лице, така и за леко напомпване на устните с ефект „филър“, както и за „подмладяване“ на погледа чрез избистряне на тена на околоочния контур.

Rainbow-girl-header

Facebook Twitter Google+

0 Коментара