Над 100 членове и гости на Голф клуб “Св. София” имаха възможност да преоткрият очарованието на Гърция в началото на сезона по време на турнира Voyage Golf Cup – Discover Greece.

golf-5

Емблематичните за южната ни съседка напитки узо Plomari и Metaxa поддържаха висок градуса на настроението и състезанието през целия ден. Атрактивните награди, предоставени от едни от най-елитните гръцки курорти, направиха надпреварата още по-оспорвана и вълнуваща.

Състезателите бяха разделени в две хендикап дивизии – от 0 до 14 и от 15 до 28.

golf-2

В Дивизия А голямата награда – 3 нощувки в хотел Blue Palace и два билета до Крит от Aegean Airlines заслужи Александър Евтимов с 38 точки. Със същия резултат Илия ел Фелеки спечели 5 нощувки в Miraggio Thermal Spa Resort. Третият в същата дивизия – Александър Добрянов (35 точки) ще прекара два дни в 5-звезден хотел в Солун благодарение на Fiesta Travel.
В Дивизия Б с най-голям брой точки – 44, завърши Елизабет Бояджиева, нейната награда са 3 нощувки в изключителния Danai Beach Resort. Тя бе обявена и за Най-добре представила се дама, което й донесе възможност да лети 1 час с жирокоптер. Вторият в класирането Иво Цеков (42 точки) ще пътува за три дни до Westin Costa Navarino, за да изпробва своите голф умения на атрактивните игрища в комплекса. Третият в Дивизия Б – Галин Ганчев заслужи двудневен престой в луксозен хотел в Атина благодарение на Dertour – България.

golf-3
Наградата за Най-близо до дупката отиде при Георги Голомеев, а за Най-дълъг удар – при Хранислав Коджахристов.
Призьорите получиха бутилки Metaxa – 7 или 12. Тези, които не успяха да се наредят на почетната стълбичка, имаха втори шанс да си тръгнат с награда чрез участието си в томбола, на която бяха разиграни още бутилки Metaxa, Plomari и Henkell Rose.

golf-4

 

Гръцка музика в изпълнение на инструментален дует, отлични гръцки специалитети и специалното шоу на живо на главния готвач на Danai Beach Resort направиха вечерта незабравима.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара