Стартира записването за ученическата програма на BILLA България, предназначена за младежи, желаещи да преминат платена практика в компанията по време на лятната ваканция.

Програмата е насочена към ученици, живеещи в столицата, на възраст между 16 и 18 години, които имат интерес да се запознаят отблизо с ритейл сектора, да натрупат опит в голяма международна компания и да завържат ценни контакти и приятелства. Програмата е платена, предлага гъвкаво работно време на смени, 7 дни платен отпуск и ще се проведе от 1 юли до 1 септември. В допълнение към месечната

заплата от 880 лв. бруто за 6-часов работен ден,

всеки участник ще получава 200 лв. месечни ваучери за храна, както и еднократно 500 лв. ваучер за търговски център по избор в края на програмата, за да си напазарува за старта на новата учебна година.

За първи път BILLA предлага възможността всеки участник да доведе свой приятел, с когото да работи заедно, в един и същи магазин, за целия период на програмата. Това предоставя допълнителна мотивация и възможност за по-добро сътрудничество между младите хора.

Повете информация  тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара