Оригиналните авторски рубрики и любопитни събеседници са запазена марка на “Преди обед”, а от 22 май екипът на предаването е подготвил нова порция изненади, с които ще продължи да провокира интереса на зрителите.

Иво Аръков

От понеделник в обувките на водещия Сашо Кадиев ще влязат петима мъже, които са живото доказателство, че кавалерството не е отживелица.

Кирил Недков

Различен поглед към най-интересните теми и гости от деня в компанията на чаровната водеща ще отправят Иво Аръков, Кирил Недков, Антон Биров, Петър Дочев и Антоан Петров.

Антоан Петров

А какви изненади са подготвили те и ще заместят ли достойно Сашо Кадиев – зрителите на bTV ще могат да проверят сами всеки делничен ден от 22 до 26 май, от 9.30 часа – “та чааак до обедните новини”.

Антон Биров

През това време актьорът и водещ на „Преди обед“ ще бъде на пътуване из Европа, където ще съчетае театрални изяви /още тази събота в Хамбург предстои да представи заедно със Стефани Ивайло постановката „Игра за двама“/ с романтично пътуване с годеницата си – моделът Ивелина Чоева, на което ще отпразнуват рождения й ден.

Петър Дочев

Facebook Twitter Google+

0 Коментара