На 21-ви май, в 10:15 часа, Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до 21-ви юни.

В този период очаквайте движение, разгръщане, информация и повече лекота в отношенията. Ще ни бъде по-лесно да споделяме, разбираме и търсим. Ще усещаме другите някак по-близки и познати. Новините ще ни догонват, а информацията съвсем естествено ще запълва въпросите с отговори. За наша радост или не, ще преминем през период, в който всичко ще си идва на мястото. Онова местенце във времето и пространството, в което Създателят създава най-доброто за нас. Съвършено и мъдро, Вселената ще ни поднася онова, от което имаме нужда или ще отдалечава от онова, което ни е излишно. Доверете се на това време, наблюдавайте и приемайте. Нищо повече! Тук няма място за контрол, очакване и планове.

Приемайте всеки нов ден с радост и надежда.

Той е миг разкош, носещ в себе си безброй възможности, преживявания, опит и уроци. Бъдете благодарни на всичко, което имате и ценете себе си и другите.

ъзможности, момента е точно сега.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Подходящо е да потърсите стари познати, които не сте чували отдавна. Сега всяка среща, носи в себе си ресурс в личен и професионален план. Бъдете откровени пред себе си и споделяйте на глас мечтите си. Напишете онова, което ви тежи или вълнува. Просто така, без очакване, но с вяра. Реагирайте на онова, което ви усмихва и пожелайте „хубав ден“ на скъпите си хора. Дайте частица от себе си на миговете живот и дишайте. Дълбоко и осъзнато, оценявайки собственото си съществуване тук и сега, като уникално творение на Създателя.

Хората, родени под знака на Близнаци са любопитни и търсещи, с бърз ум и непокорен дух. Тези с Асцендент Близнаци имат много живи и постоянно търсещи очи. Те се свързват с другите бързо и не им е необходимо време за дълга адаптация. Ако имате планетата Меркурий близо до Асцендента си, вие притежавате много от качествата на знак Близнаци. За вас е важно да се движите и пътувате. Шофирате добре и имате развито чувство за ориентация. От вас става

отлични търговци, писатели и журналисти.

Хората с Луна в Близнаци умеят да общуват и много обичат да говорят по телефона. Тяхното оръжие е словото и дори застрашени те знаят какво да кажат и да бъдат разбрани. Слабост на знак Близнаци е липсата на постоянство и концентрация. Тези качества ще са по-малко проявени при наличие на силна земна енергия в картата.

Подходящи спортове за вас са тенис, карането на колело и всички спортове, свързани с подаване на топка.

Между 20-и и 28-ми май, Слънцето има вълнуващ разговор с планетата Плутон. Това ще ни донесе желание за промяна и развитие в личен и професионален план. Използвайте тази седмица за търсене на нови възможности, анализ на настоящите ситуации и ревизиране на отношения, в които отдавна липсва доверие и обич.

Между 21-ви май и 5-и юни, Сатурн ще влезе в открит конфликт със Слънцето. В тези дни очаквайте разминаване между планове и реални резултати. Спорът между планетите ще изиска от нас търпение, последователни действия, искреност, честност и отговорно отношение към поетите ангажименти.

На щастие,

лекота и успехи ще се радват

всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. На тях Слънцето ще носи добри резултати и нови възможности.  Хората с асцендент Близнаци и Стрелец могат да очакват повече енергия, желание за развитие и раздвижване на делата. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Дева, Стрелец и Риби. Тях съветвам да се занимават с рутинни занимания и да проявят търпение към делата си.

Телците заслужено ще получават похвали и нови възможности в професионален план.

Раците могат активно да преследват целите си. Те ще се радват на спокойствие и

попътен вятър във всяко начинание.

Скорпионите могат да използват времето за ревизия на делата, започване на курсове, грижа за себе си и близки пътувания. Времето не е подходящо за изясняване на отношения и активни действия.

Козирозите ще жънат успехи и печелят доверието на околните. Съветвам ги да използват ресурса, който имат и да гонят поставените си задачи.

Желая на всички спокоен и хармоничен период.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара