Sofia Restaurant Week за първи път излиза извън пределите на столицата, за да предложи на любителите на качествените ресторанти кулинарно преживяване на три различни места в България – Пловдив, Варна и, разбира се, София.

Пълнен пъдпъдък с патешки дроб, гъба смръчкула, гарниран с моркови в от ресторант Marche – Варна

Седмото издание на Фестивала на ресторантите се завръща за новото си есенно издание с още по-интересни предложения за кулинарно преживяване в над 52 ресторанта в  София, в Европейската столица на културата – Пловдив и в морската ни столица – Варна. Водещи шеф-готвачи са подготвили за почитателите на качествената кухня и неустоимата фестивална атмосфера авторски и вкусни менюта с ястия, които ще срещнете само по време на събитието.

Вкусно предложение от Ресторант МОМА

За фиксирана цена от 30 лв. за куверт ще получите възможност да изберете от две тристепенни менюта, които шеф-готвачите на отделните ресторанти са подготвили единствено и само за фестивалните дни.

Телешки стек с шалот, поднесен с микс зелени салатки и печен картоф от ресторант „Мидена къща“ – Варна

Изисканите ястия ще бъдат успешно подкрепени от специалната винена селекция на Bibendum на преференциална цена за Restaurant Week от 12 вина с различен произход, цвят и вкус. Всеки от ресторантите ще предложи на участниците във Фестивала най-доброто вино за своите ястия.

„Виши“ крем от пащърнак и сос с какаови зърна от ресторант Marche – Варна

Резервация за всеки един от ресторантите, участващи във Фестивала, ще може да бъде направена от 11 септември на www.restaurantweek.bg, като за верните фенове на събитието, участвали в предишни негови издания, възможността за избор ще бъде отворена още на 9 септември.

Велурено парфе от портокалов шоколад, черен шоколадов ганаш и хрупкав бисквит от ресторант Marche – Варна

От Mastercard дават възможност да гарантирате предварително своята резервация като платите куверта си с тяхна карта, както и да спечелите награди и комплименти по време на кулинарното преживяване.

Вкусно предложение от Ресторант Таланти

Целта на Restaurant Week е да предложи на любителите на добрата и вкусна храна възможност в рамките на 9 дни да опитат различни и уникални ястия в най-добрите ресторанти в България. Всеки един от участниците може да остави

Facebook Twitter Google+

0 Коментара