Logitech представи новата мишка Signature M650 wireless и Signature M650 for Business, комфортна индивидуализирана мишка в два различни размера и опция за работа с лява ръка, предлагаща по-добро преживяване за повече хора.

Безжичната мишка е проектирана да надгради всяка десктоп конфигурация и да подобри цялостното работно преживяване с функции като SmartWheel скролиране, почти безшумни кликове и комфортен контурен дизайн, който позволява по-бърза и по-комфортна работа от всякога.

“Има около два милиарда души, работещи с информация в света и около половината от тях не използват мишка или имат нисък клас устройства с кабел и ограничени възможности,” каза Art O’Gnimh, вицепрезидент за масовия бизнес за креативност и продуктивност в Logitech. “Signature M650 предлага истинско Logitech усещане с опростени функции за продуктивност, които правят ежедневната работа по-лесна и по-бърза.”

Независимо дали при работа с документ или браузване в уебсайт SmartWheel скрола на Signature M650 помага за постигане на нужната прецизност и мигновена скорост. Signature M650 и по-големият размер Signature M650 L притежават технологията SilentTouch, която намалява шума от кликване с 90% в сравнение с мишката Logitech M185 – идеално, когато ви се налага да кликате по време на видео разговор. Насладете се на силна безжична връзка и батерия, която издържа до две години, давайки ви пълно спокойствие.

С два размера и опция за левичари, контурна форма, мека зона за палеца и гумени страни Signature M650 позволява да работите в комфорт продължителни часове и дава възможност за персонализиране на страничните бутони с любими бързи команди в Logitech Options+. Signature M650, която е налична в бяло, графитно и розово, работи с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS и Android операционни системи. Тя се свързва мигновено по Bluetooth® Low Energy или чрез USB приемника Logi Bolt.

Устойчивият дизайн взема предвид ефекта върху околната среда и социалната общност от момента, в който суровините са доставени до края на живота на продукта. В

Logitech продуктите са проектирани да предлагат чудесно потребителско преживяване и да имат минимален отпечатък върху околната среда и затова част от пластмасовите част на Signature M650 са направени от рециклирана пластмаса (PCR) – 64% от графитния, 26% от белия и 26% от розовия модел. PCR програмата на Logitech илюстрира фокуса на марката към проектирането на устойчиви продукти и гарантира, че в края на живота им пластмасите ще бъдат използвани повторно. Текущите инициативи за увеличаване на мащаба на това начинание означават, че около половината от мишките и клавиатурите в голямото портфолио на Logitech включват някакъв вид PCR пластмаса и новите продукти ще използват такива материали, където е възможно.  ​​

Цена и наличност

Мишката Signature M650 ще бъде налична от януари 2022 г. на Logitech.com и в ритейл мрежата. Препоръчителната цена на Signature M650 и по-голямата Signature M650 L е 89,99 лв. с ДДС. Signature M650 for Business също ще бъде налична за покупка в глобален мащаб.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара