Дерматолозите д-р Снежана Атанасова и Доц. Д-р Дончо Етугов ще обсъдят оперативната дерматология и опасните новообразувания по кожата.

На 13 януари (четвъртък) от 19:00 ч. те ще коментират и дават съвети по темата: „Оперативна дерматология“.

Въпросите, които ще бъдат разисквани са: Какво е оперативна дерматология? Какви новообразувания са опасни и как да ги следим? Защо се появяват папиломи, има ли и за тях решение? Съвети за профилактиката. Кои специалисти да търсим?

Д-р Атанасова и Доц. Д-р Етугов ще отговорят на всички, които задават въпроси по време на прекия ефир.

Д-р Снежана Атанасова, собственик на клиника „ATA DERMA“  е дерматолог с повече от 10 години практика в България. Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Д-р Атанасова е председател на Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ).

Доц. Д-р Дончо Етугов завършва Медицинския университет в София през 1996 г. Придобива специалности по дерматология и венерология през 2001 и здравен мениджмънт през 2005 г. Специализира обща дерматология в университетската болница „Сейнт Луи” в Париж, оперативна дерматология и болести на вените на долните крайници във „Фридрих Шилер Университет” в Йена – Германия, а също в Рим и Атина.

Зрителите ще могат да наблюдават и участват в живото предаване в Инстаграм на профилите: @ataderma и @estetics_dermatology

Facebook Twitter Google+

0 Коментара