„След 2 дни няма да те има на този свят“. Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо Тодоров при преглед в пловдивска болница. Тогава 50-годишният мъж от Първомай, който е висок 170 см и тежи 276 кг, не може да стои на краката си и вече е развил бъбречни проблеми, решава, че трябва да вземе съдбата си  в свои ръце.

Димчо с Иван Гарабитов преди началото на терапията.

И така, редувайки стъпка, сядане, стъпка, сядане, на 13 декември 2016 г. прекрачва вратата на център „Гарабитов“ в Пловдив. Да, със сядане, защото, за да стигне от входа на „Гранд хотел Пловдив“ до центъра, разположен на 100 метра, му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи. „Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, като налят, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който от години е българският гуру в здравословното отслабване.

Иван успява да обнадежди Димчо, да му вдъхне воля за живот и да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа напитката „Дар“ от Гарабитов“, съчетана с швейцарския натурален палмов сироп Madal Bal, специални леки физически и дихателни упражнения.

Димчо сега.

И чудото се случва – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече тежи 191 кг и се движи, без да се налага да посяда на стол, носен от дъщеря му.

Отслабнал е цели 85 кг без операции, без лекарства, без диети, като похапва салати, ориз, картофи, супи, само е намалил месото. Първомаецът е истински феномен – сваля за 4 месеца 85 кг като се храни редовно. В момента Димчо тежи 188 килограма и продължава да отслабва.

Дължи го на уникалната методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Сега е жизнен и енергичен, радва се съпругата на Димчо и припомня, че преди заспивал, както си седял и водел разговор. Сега цял ден е буден.

„Ти си олимпийски шампион в отслабването“, вдъхновява го Гарабитов. И го съветва: „По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, макар, че ти не пушиш, страдаш от навика на другите. Ти вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите, което правим с двата сиропа – палмовия и „Дар“ от Гарабитов“, пояснява Иван. Сиропите разграждат мастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата.

Освен че страда от наднормено тегло, Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар – от 8 до 4.7 единици.

Програмата, с която Димчо отслабва включва напитката „Дар“ от Гарабитов“, специална разработка на Иван Гарабитов. Тя представлява комбинация от мед, ябълков оцет, чесън и джинджифил. Приема се 30 минути преди закуска, като в топла вода се добавят 2 супени лъжици от нея. По желание се овкусява с 2 супени лъжици Madal Bal.

„Дар“ от Гарабитов“ помага при стрес и депресия, подобрява съня, изчиства организма от токсини и мастни плаки, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, регулира телесното тегло и подобрява метаболизма, укрепва имунната система, нормализира кръвното налягане, изчиства холестерола и помага при ставни заболявания.

Рецептата на натуралния дървесен сироп Madal Bal обединява 5 вида висококачествени палмови сиропи от Югоизточна Азия и сироп от канадски клен. Хиляди българи вече нормализираха теглото си с Madal Bal. Всъщност сиропът е „най-сладкият” и лесен начин да подобрим здравето си, да изваем фигурата си, за да изглеждаме перфектно и в добро настроение. С него не само се отслабва, но и видимо човек изглежда по-млад, изпълнен е със сила и енергия. Не случайно програмата с швейцарския сироп е наречена „Усещане за подмладяване”.

Методиката на Иван Гарабитов включва и 4 комплекса специални физически упражнения, практика на концентрация, релаксация, автогенен тренинг и източна медитация. Иван Гарабитов преглежда всяка сряда в София, на ул. Самоков 28 Г, а в останалите дни – в Пловдив, ул. Академик Петър Динеков 10 и Новотела. www.garabitov.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара