„Академия за родители” отново събира на форум  най-добрите специалисти от София и Варна, както и десетки организации, с които родителите ще могат да се консултират.

Най-голямото събитие за родители, кани всички мами и татковци от морската столица и региона, на 21 октомври в Детски център „Мама и аз” във Варна. От 9.30 до 17.30 ч ще са отворени две зали за лекции, в които ще могат да се чуят експертни съвети по най-важните за бъдещите родители теми – подготовка за раждане, първи грижи и кърмене на бебето, захранване, възпитание без наказания и още много; с настоящите родители пък ще разговаряме за здравословно хранене, хиперактивност при децата, новите технологии, как да възпитаваме ценности, финансова грамотност, и други интересни теми.

На форума са поканени много партньори и приятели, психолози и консултанти по кърмене, здравословно хранене, финанси и дигитални технологии, ранно детско развитие, пренатално възпитание и още много.

Всички родители и деца ще могат да прекарат един незабравим ден, в който не само да научат много нови неща, но и да се забавляват в безплатните работилнички. Детските ателиета на официалния домакин на събитието ДЦ „Мама и аз” ще са отворени за всички, а на място ще се месят хлебчета с „Хлебни къщи“, ще се играе с Туй-Онуй, ще се научи повече за семейните финанси, ще има програмираме с MindHub, ще се готвят здравословни вкусотии с Food revolution България и „За храната“ и др.

Вход свободен. Цялата програма, повече информация и безплатна регистрация, можете да намерите Тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара