София се появи първият в България център за лечение на хиперхидроза/прекомерно изпотяване/ Clinica Liberty.

Над 350 хиляди българи страдат от този проблем, който значително влошава комфорта им, като най-често засяга областта на подмишниците, дланите и стъпалата.

В центъра се прилага иновативната технология miraDry, която е единствената неинвазивна терапия на изпотяване под мишниците, одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ и използвана в редица европейски страни. miraDry зползва електромагнитини вълни, които разтварят потните жлези, без да се нараняват останалите тъкани.Тази терапия помага за редуциране на потта до 80-90%. И това става само след две сесии. Намаляването на потните жлези не води до неспособност на тялото да се охлажда. Терапията премахва, както неприятната миризма, така и води до намаляване на окосмяването.

В Clinica Liberty не се ограничават в лечението само на мишниците. За първи път у нас се въвежда технологията palma dry, която се използва и за лечение на длани и стъпала. Процедурата е на принципа на йонофорезата и е приигодена за провеждане и в домашни условия.

„В сътрудничество с нашите партньори от България поставихме началото на първия център за лечение на хиперхидроза с най-иновативните технологии. Нашата философия е да предлагаме решения , които да подобряват живота на пациентите”, заяви при откриването Орен Ган, генерален мениджър и съосновател на Clinica Liberty Испания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара