Брой 12 2017

декември 2017

Тема на броя / Прошката

Моделът Мила Христова, която дефилира по световните подиуми и на страниците на Vogue, гостува в декемврийския ни брой. Как това младо българско момиче отказа на Ейдриън Броуди и за какво си бъбри с Дейвид Бекъм, ще научите от разказа за нея.

„Прошката“ е нашата коледна тема. Криворазбраното дойстойнство трудно иска прошка, неувереността трудно дава. А вие простихте ли преди най-светлия празник?

„Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“. За Стефан Данаилов и жените разказва неговият „изповедник“ Георги Тошев. В новия ни брой ще научите двете гледни точки към любовната история на Ламбо и полския секссимвол Барбара Брилска.

Ако Стефан Данаилов не ви е достатъчен като мъжко присъствие в „Жената днес“, предлагаме още четива за Ромен Гари, Хю Джакмън и Стоян Дойчев, известен още като Асенчо от „Възвишениуе“. Не вярваме някоя читателка да се оплаче от тази компания.

В броя ни ще намерите още: История на конкурсите за красота в България; Какво е регресията – спомен за минал живот или мечта за минало? Какви са древните китайски традиции за тълкуване на сънищата?

За гурманите – изискани коледни предложения от Amuse Bouche и Новата балканска кухня по Божана Кацарова.

За десерт – стихове от Антина Златкова.

От броя

Абонамент