Театър „София“ въвежда още една иновация за сезон 2021/2022, която цели да улесни любителите на театралното изкуство и да им предложи по-достъпни цени на билетите. На касите вече могат да бъдат намерени зелена, бронзова, сребърна и златна карта, които съдържат съответно 4, 6, 8 и 10 билета. Зелената карта с четири билета струва 40 лв., бронзовата с шест билета – 60 лв., сребърната с осем билета – 80 лв., и златната с десет билета – 100 лв.

Лилия Маравиля, Симона Халачева, Петя Силянова и Йоанна-Изабелла Върбанова с картите в гримьорната преди представлението „Развратникът“.

Картата се заплаща в момента на закупуването й и е безсрочна. Също така не е поименна и може да бъде предоставяна на трети лица, като всеки път, когато с картата се вземат билети от касата, се отбелязва колко билета от нея са използвани. Важи за всички постановки на театъра и за места по избор на зрителите. Приемат се и предварителни резервации по телефон.

Симона Халачева и Лилия Маравиля с картите в гримьорната преди представлението „Развратникът“

Актьорите от трупата на театър „София“ харесаха идеята, като споделиха, че с удоволствие ще подарят на свои близки, защото картите, освен за лично ползване, са и чудесен подарък.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара