Какво ни носи Пълнолунието в Риби

На 21-ви септември, в 2:55 часа, ще настъпи Пълнолунието в знак Риби, на 28 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина, живите същества живеещи на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела.

Сайтът на астролог Венета Матева

На Новолуние Луната започва своя нов цикъл на живот до следващата среща със Слънцето. По време на Пълнолунието тя е изминала половината от пътя си и сякаш огряна от слънчевите лъчи, преминава изпит в който разказва какво е направила до сега, какво и предстои и какво трябва да направи до новото Новолуние. Това е етапът, когато Луната и ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се избавим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното и необходимото.

Процесът ще засегне оста Риби – Дева, която ще осмисли темите свързани с

емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и

реалните практични теми на Девата.

Смятам това Пълнолуние за мощно и въздействащо, поради подкрепата му от други планети – Луната е в близката компания на Нептун, а Слънцето е подкрепено от положителен аспект с Плутон и Марс.

Сякаш сега, по-силно от всякога, ще имаме волята да видим и вземем решения свързани с промяна на ежедневните задължения и духовния ни свят. Луната в партньорство с Нептун ще ни даде повече интуиция и силни усещания, които няма да бъдат подложени на съмнения.

От друга страна Слънцето ще бъде подкрепено от Плутон, който категорично и като за последно ще промяна, разделяне и приключване със стари модели и форми на живот. Може би е време да осъзнаем затворените врати пред себе си и да потърсим нови възможности. А тях винаги ги има.

Отместете поглед, направете крачка и ще ги видите. Те са винаги близо до вас и е нужна само вяра, търпение и надежда. Нищо повече и нищо по-малко. Вярвайте в себе си! Взимайте решения смело и категорично! Не правете компромиси с желанието си да бъдете щастливи, защото щастието е избор и той е само наш.

Слънцето в Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм, това което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели, без особена необходимост. Помислете за рутината, в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме.

Дали потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си. Тя съществува, но това съвсем не е достатъчно да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина. Марс въпреки, че се намира в съседния знак Везни е близо до Слънцето и техния разговор и разбирателство ще ни даде шанс да търсим своите разумни и съобразени с другите решения. Всеки жест, постъпка и показване на отношение сега ще бъде ключ към нови отворени врати и възможности.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова можем да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Това Пълнолуние ще бъде усетено най-много от родените между 16 и 22 юни, септември, декември и март. Те ще изпитват най-голяма нужда от баланс между духовното и материалното. Помислете какво е дошло време да промените и действайте.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

Абонамент