На 22-ри септември, Слънцето навлиза в знак Везни и ще остане в неговия красив и уютен дом до 23-ти октомври.

Древните египтяни наричали Слънцето „бог Ра“. Той произлязъл от хаоса и бил властелин на цялата вселена.

Гърците почитали богът на Слънцето „Хелиос“. Далече на изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Везни управлява седми дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек осъзнава с какво иска да се занимава, какви приятели иска до себе си и започва да се оглежда за подходящ партньор. Това е мястото в наталната карта, където се вижда нашата същност чрез Десцендента,

най-подходящият ни партньор

в личен и професионален план, необходимостта ни от занимания и вероятните ни врагове.

Сайтът на астролог Венета Матева

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Везни. Ако в последния месец сте били ангажирани в слагане на ред в мислите и делата си сега е периода, в който ще трябва да приложите наученото до този момент. От знак Везни започва северното полукълбо на зодиака или живота се обръща навън в търсене на занимание, работа, приятели и сериозна любов.

Хората, родени под знак Везни са дипломатите на зодиака.

Управлявани от Венера, те имат засилено усещане за красота, мир и хармония. Обичат приятелите, шумните компании, забавленията, но в същото време много добре знаят как да бъдат успешни в работата си. Те са отлични в работа, която изисква комуникации и консултиране. Не обичат лъжата и биват отлични и честни търговци. Също така, те са представители на красивата и цветна страна на нашето ежедневие.

Творците, музикантите, актьорите

са хората с подчертана енергия на знак Везни в хороскопа. Това са хората, които биха помогнали на всеки в беда и нужда. Те са онези, които ще се опитат да запазят баланса в отношенията и при всички случаи ще избягват скандали и крайни решения. Освен ако хороскопа не дава други фактори за агресия.

Слабост на зодията – стремеж да угодят на всички.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите: Везни, Водолей и Близнаци. Прекрасен

период за нов старт в личен и професионален план.

Стрелците и Лъвовете ще се радват на подкрепа в плановете, щастливи мигове и късмет.

Хората с Асцендент Везни и Овен, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Овен, Козирог и Рак.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара