Измамници”- една от най-обичаните и колоритни и комедии от програмата на Общинския театър „Възраждане”, ще отпразнува 100-то си представление. Юбилейната среща с публиката ще е на 22 ноември 19 ч. в сградата на пл.”Славейков”4.

IMG_9214

Богата на игрив и елегантен хумор, постановката отдавна е извоювала мястото си сред най-добрите комедии на софийска сцена. Основна заслуга за това има и отличния актьорски състав начело с Христо Гърбов, Филипа Балдева и Роберт Янакиев, чиято убедителна, пластична и фина игра поддържа вече няколко сезона нестихващ интерес сред публиката. По този начин „Измамници” се нарежда сред най-отчетливите и категорични заглавия от репертоара на театър „Възраждане”. Режисьор на постановката е Деян Русев.

izmamnici1

Двама неудачници решават да направят удара на живота си. Жертва на финансовата им измама е богаташ с афинитет към покера. Неочаквано става ясно, че измамените всъщност са измамниците. Резултатът е 90 минути смях до сълзи с неоспоримия текст на хърватина Звонимир Байсик.

izmamnici6

Така накратко може да се представи драматургичното ядро на „Измамници”, но всеки, който иска сам да се убеди в красноречивата и ярка постановка, може да я гледа на живо. Пиршеството за духа е гарантирано, а емоциите ще бъдат незабравими.

izmamnici4

Билети за постановките може да закупите на касата на театър „Възраждане” (пл „Славейков” 4).

Facebook Twitter Google+

0 Коментара