Не е за пропускане срещата и разговора на Юпитер и Уран в територията на съзвездие Телец.

Планетите се чуват и водят един далечен разговор от 21-ви март, който между 15-и и 30-и април ще бъде в своя пик, поради изключителната близост на звездите.

Сайтът на астролог Венета Матева

Уран е планетата на иновациите, промяната, бунта и свободата. Тя е носител на всичко ново, нестандартно и различно. Способна е да минава граници, да чупи рамки и да създава нови форми на живот премахвайки остарялото и непотребното.

Тя от началото на 2019 година, раздава правосъдие в покоите на уютния знак Телец, като променя създавайки новости в областта на финансите, строителството, модата, красотата, естетическата медицина, грижата за тялото, здравето и хранително вкусовата промишленост. Мисията на Уран в знак Телец е да направи живота ни по красив и удобен.

Сега към негови планове с широка усмивка и безкористна обич се присъединява добрякът Юпитер.

Неговите планове са винаги щедри на доброта, късмет и подкрепа.

Тяхната последна среща се е случвала през месец май 1941 година, когато се е случвала втората световна война. Благодарение на разговора между тези две планети, много компании се приспособяват към военните нужди, произвеждайки военни материали, а търговията преструктурира своите функции и възможности. Военната индустрия в много държави тогава бележи растеж и развитие с цел съхраняване на територии и човешки животи.

Сега, 83 години по-късно, тяхната среща отново ще надигне въпроси свързани със сигурността ни, но техните планове засягат и всичко онова, което човекът до момента в своята история е открил и развил.

До 9-и май, приятелството на Уран и Юпитер ще наложи, узакони и затвърди иновации и открития в областта на банките, електронните пари, здравеопазването, красотата, модата, строителството и инвестициите. Очаквайте категорично развитие на технологиите, изкуствения интелект и интернет, които могат да окажат значително въздействие върху финансовите услуги и пазари, включително финансови иновации и цифрови валути. Вероятен е напредък в областта на естетичната медицина и козметичните процедури, които могат да наложат нови технологии и методи за подмладяване и подобряване на външния вид. Ще се създаде виртуална и разширена реалност, която може да се използват за създаване на по-интерактивни и персонализирани преживявания.

Сега можем да станем свидетели на нов пробив в медицината, включително разработването на нови лекарства, терапии и методи за диагностика на болести. Дай боже да имаме напредък в лечението на нелечими заболявания.

Възможни са нови научни открития и технологии, насочени към опазване на околната среда. Разработването на нови методи за производство и съхранение на енергия може да играе важна роля за опазване на планетата ни.

В личен план, съвпада на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби.

При тях се очаква рестарт.

Нови начинания с белязан успех, чукат на вратата им. Съветвам ги след 27-и април да бъдат готови за действия и активност там където търсят успех.

На избори, нови решения и обрати ще бъдат подложени родените в трета декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Животът от тях ще изиска да затворят скучни книги, рутинни задължения и безполезни отношения.

Засегнати пряко ще бъдат родените с асцендент Телец. Те ще имат нужда и решение за нов път и промяна в живота си.

Родените с асцендент Скорпион, ще имат смелост да прекратят лични или професионални отношения, които им носят неудовлетворение и тъга.

Събития трябва да очакват всички които имат планети в 21, 22, 23, 24 градуси.

Желая на всички щастливи и полезни събития!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара