Цветанка Маринова рисува с енергия. Или енергията рисува чрез нея. Тя самата не приема себе си за художник, а по-скоро за канал, средство, чрез което висшите сили – непознати и неразбираеми за повечето от нас, ни предават своите послания, любов и положителна енергия.

Усещането, че трябва да рисува, е по-силно от Цвети. Когато енергията реши да протече през нея и да сътвори своето послание на бялото платно, художничката няма избор. Може да отложи процеса с ден-два, но няма начин да не пресъздаде с четката идващите през нея образи. „Не мога да рисувам, ако съм нервна или разстроена. Трябва да съм много спокойна и положително настроена. А докато рисувам, усещането е прекрасно, завладяващо, ако има щастие, то това са тези моменти”, казва Цвети. Тя рисува сутрин, в състояние на медитация, не повече от 20-30 минути. И за това кратко време картината е почти завършена.

В картините си Цветанка е проводник на енергия, която ни създава защита, разваля лоши енергийни въздействия, помага ни за просперитета и късмета.

Вижте част от картините на Цветанка Маринова в галерията. Ако усетите в някоя от тях енергия, която ви привлича и поискате да е ваша – свържете се с художничката тук.

Ето ги и тук:

 

Орисниците (100×100, масло) – 1110 евро. Според легендата всяка душа следва нишката, която Богинята на съдбата изприда и води по лъкатушните пътища на живота. На картината е изобразена – Лахесис. Тя е разпределителката. Нейната задача е да води нишката на съдбата през мъките, радостите, препятствията и победите на живота.

 

В ритъма на новото време (83×93, масло) – 2090 евро. Тази картина символизира женската енергия. Матриархата. Мира. Обединяването на религиите. Новата епоха, която започна от 21.12.2012 год. и ни дарява път на духовен разцвет, светлина и свобода.

 

Висящите градини на Семирамида – Западен изглед (300×100, триптих, масло) – 7100 евро. Градините на Вавилон, или Висящите градини на Семирамида са третото от седемте чудеса на света.Te са изобразени с по един триптих за всяка от четирите посоки. Северната посока е най-близо до земното виждане в пространствен план. Следват запад и юг. В посока изток е изобразена архитектурната проекция на градините. Това са плазмени структури, светещи със замайващи погледа цветове. Форми, разположени пространствено, преминаващи в различни измерения и създаващи усещане за висящи градини. В тях има многобройни отворени врати към различни светове. Усещането е завладяващо. Поглеждайки в тях, Вие можете да усетите силата, хармонията, мира и спокойствието, та дори и аромата на това велико чудо на сътворението.

 

Висящите градини на Семирамида – Северен изглед (300×100, триптих, масло) – 7100 евро. Градините на Вавилон, или Висящите градини на Семирамида са третото от седемте чудеса на света.Te са изобразени с по един триптих за всяка от четирите посоки. Северната посока е най-близо до земното виждане в пространствен план. Следват запад и юг. В посока изток е изобразена архитектурната проекция на градините. Това са плазмени структури, светещи със замайващи погледа цветове. Форми, разположени пространствено, преминаващи в различни измерения и създаващи усещане за висящи градини. В тях има многобройни отворени врати към различни светове. Усещането е завладяващо. Поглеждайки в тях, Вие можете да усетите силата, хармонията, мира и спокойствието, та дори и аромата на това велико чудо на сътворението.

 

Висящите градини на Семирамида – Източен изглед (300×100, триптих, масло) – 7100 евро. Градините на Вавилон, или Висящите градини на Семирамида са третото от седемте чудеса на света.Te са изобразени с по един триптих за всяка от четирите посоки. Северната посока е най-близо до земното виждане в пространствен план. Следват запад и юг. В посока изток е изобразена архитектурната проекция на градините. Това са плазмени структури, светещи със замайващи погледа цветове. Форми, разположени пространствено, преминаващи в различни измерения и създаващи усещане за висящи градини. В тях има многобройни отворени врати към различни светове. Усещането е завладяващо. Поглеждайки в тях, Вие можете да усетите силата, хармонията, мира и спокойствието, та дори и аромата на това велико чудо на сътворението.

 

Вселенска защита (116/73, масло) – 790 евро. Живеем в превратни времена. Светът се тресе от всевъзможни проблеми на прехода. Тези проблеми и многобройните страсти и противоречиви енергии отслабват естествените ни защити, силата ни, еволюционните ни междуизмерни връзки и ни превръщат в слаби и уплашени хора. Загубили някъде в дните ни тук на Земята полета на душата, който съпътства успехите ни, силата ни, славата ни Земна и Вселенска. Представяме Ви серия картини за защита от всякакви външни действия и въздействия: магии, енергийни удари, злоба, завист, урочасване, въздействия от хибридни цивилизации, манипулации и автоманипулации. Защитната енергия вложена в картината ще Ви даде: мир, спокойствие, увереност и мечти, много мечти. Осъществете ги! Бъдете щастливи! Всяка картина се рисува по поръчка за конкретен човек.

 

Вселенска защита (116×73, масло) – 790 евро. Живеем в превратни времена. Светът се тресе от всевъзможни проблеми на прехода. Тези проблеми и многобройните страсти и противоречиви енергии отслабват естествените ни защити, силата ни, еволюционните ни междуизмерни връзки и ни превръщат в слаби и уплашени хора. Загубили някъде в дните ни тук на Земята полета на душата, който съпътства успехите ни, силата ни, славата ни Земна и Вселенска. Представяме Ви серия картини за защита от всякакви външни действия и въздействия: магии, енергийни удари, злоба, завист, урочасване, въздействия от хибридни цивилизации, манипулации и автоманипулации. Защитната енергия вложена в картината ще Ви даде: мир, спокойствие, увереност и мечти, много мечти. Осъществете ги! Бъдете щастливи! Всяка картина се рисува по поръчка за конкретен човек.

 

Еволюционни дарби (80×80, масло) – 790 евро. Тази серия картини връща времето назад. Отваря спомена, уменията, знанията, които сте съграждали през времето в дългите превъплъщения и огромната възможност да подарите тези знания на прага на промяната на нашата прекрасна Земя, минавайки пътьом през нея. Рисуват се индивидуално.

 

Еволюционни дарби (80/80, масло) – 790 евро. Тази серия картини връща времето назад. Отваря спомена, уменията, знанията, които сте съграждали през времето в дългите превъплъщения и огромната възможност да подарите тези знания на прага на промяната на нашата прекрасна Земя, минавайки пътьом през нея. Рисуват се индивидуално.

 

Живот във вертикала (116×73, масло) – 790 евро. Ние, хората на земята, избираме и живеем в един от двата параметъра: Хоризонтала за един огромен процент, и Вертикала – за смелите, силните, хората, желаещи да успеят и да направят сериозни кариери, бизнеси. Животът им да е изпълнен с тази невероятна Вселенска енергия на Вертикалата и със ситуации и избори. Ако Ви харесва този начин на живот и сте готови на сериозни житейски промени и движения – позволете си го! Това е невероятният подарък на Вселената в тези времена на сериозен еволюционен преход. Ако не вярвате достатъчно и не сте готови – не си правете експерименти. Благодаря Ви! Рисуват се индивидуално.

 

Ритуалната зала (100×100, масло) – 3090 евро. На картината в средата е спиралата на вечността от която започват всички многобройни измерения. Това са различните нива на еволюционния ни път и всеки се движи в нивото до което е достигнал. В дясно се намира една група Емисари – наши богове, които могат да се движат в различните нива, да чуват молбите ни и да удовлетворяват зова ни за помощ.

 

Дионис – опитният хороводач (116×73, масло) – 5 600 евро. Картината символизира двата стълба – силата и огъня – могъществото на Дионис. Земята и рога на изобилието. Виното и веселието. Благоденствието и берекет. Свободата и славата. Това дава Дионис на земните хора.

 

Алхимичната паяжина (100×100, масло) – 2120 евро. Това е преградата пред нашия поглед. Тя има формата на паяжина. Успеем ли да я отстраним, ще видим всички светове в един единен план. Тогава няма да имаме въпроси като: Сами ли сме във вселената? Съществува ли прераждането? От къде идваме? Зад Паяжината се виждат многобройни светове – познати и непознати. Отстраним ли паяжината, тогава няма да имаме въпроси и ще видим своето минало, сила, срещи, знания, еволюция. Всичко това е скрито тук зад завесата.

 

Накъде пътуват сънищата (100×100, масло) – 990 евро. В картината и в сънищата си всеки може да открие своя отговор: На къде? Към знаците на съдбата? Към забравено минало? Или в света на сенките според толтеките? И усещането и отговорите са в нас.

 

Вселенският храм на безсмъртието на Соломон (116×235, триптих масло). Пътят на духа. На картината се виждат различните пространствени измерения, на който попада всеки дух напуснал Земята. Пътят напред през многобройните нива към осъвършенстване. Всяка пътечка пресича спиралата на знанието, която ни насочва и разтваря врати за всеки търсещ пътя на голямата мъдрост и познание.

 

Цветанка Маринова
Преходите на Новото Време (100×100, масло – всяка от четирите картини).

 

Вселенският храм на безсмъртието на Соломон (116×235, триптих ,масло). Пътят на духа. На картината се виждат различните пространствени измерения, на който попада всеки дух напуснал Земята. Пътят напред през многобройните нива към усъвършенстване. Всяка пътечка пресича спиралата на знанието, която ни насочва и разтваря врати за всеки търсещ пътя на голямата мъдрост и познание.

Цветанка Маринова

Храмът на Соломон (116×235, триптих, масло). На картината се виждат залите на храма: Ритуална зала. Зала на дълголетието,лечението, баланса, благоденствието. Алхимическа лаборатория- в която е възможна среща с алхимици отвъд времето. Зала на смеха – смятало се, че ако човек не се засмее истински поне 10 пъти дневно той е загубил земната реалност. Зала за обучение. Зала на жреците – от която е осъществим преход в други измерения към божествените полета. Зала за срещи на хората с древния мъдрец.

Алхимикът (100×100, масло) – 2090 евро. Това са строителите на Вселената (демиурзите). Ръката на Алхимика преминава през пространството и времето и сътворява световете. На картината се виждат различните измерения и пространства, сътворяващи вечността.

 

Вселенската лечебница (219×116, триптих, масло) – 6200 евро.

0 Коментара