На 5-и април, планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето пътешествие в знак Риби, което ще продължи до 2-ри май.

Излизайки от страната на чудесата в знак Водолей, Венера ще премине в прегръдките на нежния знак Риби. Тук ѝ предстои ново пътуване носещо повече топлина, уют, спокойствие и търсене на разбиране.

Знак Риби отговаря за нашата емоционалност, нашите мечти, илюзии, заблуди, влюбчивост, състрадателност и романтични връзки. Той владее висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и духовна зрялост.

Докоснати от Венера, тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена интуиция, желание за творчество, чувство за вътрешен мир и хармония. Емоционалните преживявания рязко се засилват. Нараства душевната ранимост и емоционална нестабилност. Интуицията, особено в областта на чувствата и любовните взаимоотношения рязко се засилва, спокойно можете да ѝ се доверите. Внимавайте да не „зациклите“ в

емоционалните си и любовни проблеми.

Има опасност да идеализирате своя любим, трудно ще го виждате в реалната му светлина. Ако все пак решите да отдадете тази енергия на труд и работа, нека тя през следващия месец да бъде най-доброто от вашето творчество. Бъдете креативни, бъдете свободни и направете това, което сте отлагали дълго време. Погрижете се за себе си, като опитате йога, медитация и аромотерапия. Направете си масаж, потърсете близост до природата и водните пространства.

Сайтът на астролог Венета Матева

Между 13-и и 18-и април приятелска подкрепа Венера ще има от Уран и Меркурий. Това ще внесе в живота ни желание за бързо развитие на дела, споделяне, разбиране и разгръщане на таланти. Периодът е подходящ за открити разговори с партньора, споделяне на чувства и търсене на решения по отлагани лични въпроси. Освободете се от страховете си и

бъдете искрени със себе си и човека до вас.

Обмислете заедно плановете си и поправете замитаните под килима до момента грешки. Време е да обърнете внимание на онези занимания, които ви правят щастливи и значими. Подновете старите си хобита или потърсете нови такива.

Между 23-и април и 1-и май, Венера ще бъде в компанията на планетите Нептун и Юпитер, които е вероятно да идеализират или заблудят нашите представи за хармония, любов и разбирателство. В този период не взимайте важни лични решения, защото е възможно да бъдете запленени от силни емоции и липса на реална преценка за обстоятелствата. В бизнес план проявете търпение, бъдете внимателни към детайлите и не вярвайте на думите, които не са подплатени от факти. Времето е прекрасно за стартиране на творчески проекти и нови вдъхновяващи идеи.

Между 26-и април и 2-и май, Плутон ще има разговор с Венера, който обещава съдружие в бизнес и личен план. Дните са подходящи за инвестиране, финализиране на ключови сделки и

откриване на нови възможности.

В личен план са възможни желания за контрол, манипулация, силни емоции и потъване в спомени. Оставете миналото зад гърба си и позволете на новите нежност, страст и надежда да почукат на вратата ви.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на водните знаци – Риби, Скорпион и Рак, както и представителите на знаците – Телец и Козирог. Те могат да очакват повече разбиране в личен и професионален план.

Повече усилия и търпение в личните отношения трябва да положат родените под знаците – Дева, Близнаци и Стрелец. Те може да имат усещане за липса на подкрепа и разбиране.

Отложете ключовите разговори за друг период.

Водолеите, могат да очакват резултати от започнати в миналото дела.

Овните, ще имат на разположение това време да организират и анализират делата си. Това положение на Венера ще им носи спокойствие и вдъхновение.

Везните и Лъвовете не трябва да имат притеснения през този период. Времето е подходящо да продължат с увереност, онова което са започнали.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара