На 4-ти август, планетата на комуникациите Меркурий напуска забавния дом на знак Лъв и се отправя на кратко и организирано пътуване в знак Дева, което ще продължи до 26-и август.

Сайтът на астролог Венета Матева

Последните две седмици Меркурий заслужено ни донесе повече положителни мисли, ведро настроение, емоции, възможности за приключения и бягство от проблемите.

транзитен меркурий в дева

Тази година, по-рано от предходните, бърза да се прибере у дома в знак Дева и да се залови със сериозни дела. Въпреки че времето е в разгара на лятото, е подходящо да изпием нещо освежаващо да съберем мислите си и да запретнем ръкави за работа.

Предстои период, в който ще имаме възможност, сили, желание, мотивация и концентрация да свършим важните си неща. Периодът е идеален за полагане на интелектуален труд, за структуриране на задачите, създаване на организация за работа, откриване на грешки, вникване в детайлите, отдаденост и желание за изясняване на казуси и пречки. Време е да съберем разпилените си мисли, да анализираме фактите до момента и да пристъпим към действия.

Ако в последно време не сте намирали време да подредите делата си, сега е моментът да го направите. Ще имате възможност да бъдете прозорливи, организирани, последователни и методични. Няма да сбъркате, ако проведете важните си разговори и срещи, при които целите конкретни резултати и чисти отношения.Направете план, обмислете всички възможни варианти и изходи и бъдете активни. В личен план това положение на

Меркурий ще ви донесе желание за изясняване на отношения, открити разговори и реални изводи от случващото се. Няма лошо!

И в любовта настъпва момент на анализ,

равносметка и преподреждане на рафтовете. Ако ви предстои важен разговор, бъдете честни, открити и директни. Набавете факти, съобразете темите си с реалните възможности и се доверете на желанието си да получите разбиране. Бъдете търпеливи и изслушвайте събеседника си. Сега е моментът чрез един прекрасен диалог да се изградят трайни и силни отношения.

Положителният аспект на Меркурий с планетата на Уран е възможно да донесе нови мисли, идеи и желание за промяна. Това партньорство ще донесе на Меркурий подтик за промяна и желание за приключване на стари модели на работа и поведение.

Приятелска ръка на Меркурий ще подава и Плутон. Бъдете упорити и последователни!

Мислете дълго и решавайте бавно!

Освободете се от излишни тревоги, задължения и колебания. Продължете да вървите бавно, но сигурно! Силни, вярващи и уверени в себе си!

Конфликтният аспект с Нептун е възможно да ни изправи пред избори свързани с интуицията ни и фактите. Разумът ще търси сигурност, а душата ни разбиране. Опитайте се да бъдете мъдри и разумни в изборите си.

Енергията ще се отрази най-положително на родените под знаци – Дева, Телец, Козирог, Скорпион и Рак. В този период те могат да очакват важна информация, успешни срещи и постигнати цели.

По-търпеливи и методични трябва да бъдат родените под знаци – Риба, Стрелец и Близнаци. Бъдете внимателни към детайлите и съобразителни с околните.

Лъвовете, Везните, Водолеите и Овните могат спокойно да продължат делата си, като се радват на повече енергия и желание за напредък.

Бъдете здрави!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара