На 22 ноември, в 4:00 часа, Слънцето навлиза в знак Стрелец и ще остане там до 21-ви декември.

Знак Стрелец се управлява от планетата Юпитер и владеейки 9-ти дом от астрологичното колело се счита за най-позитивния знак в зодиака. Тук в зоната на знака ние се учим да бъдем мъдри и търсещи лично развитие и усъвършенстване. Девети дом се свързва с висшето образование, вярата, личното развитие в духовен план, дългите пътувания, философията и усъвършенстването.

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Стрелец. Ако в последния месец сте били ангажирани в слагане на ред в мислите и делата си, сега е периода в който ще трябва да приложите наученото до този момент.

Сайтът на астролог Венета Матева

Пътуването на Слънцето в знак Стрелец няма да среща напрегнати аспекти и притеснение от други планети, освен Нептун. До 1-ви декември ще се радва на компанията на Меркурий и Сатурн. Това общуване между планетите ще ни донесе енергия за развитие и оптимизъм. Ще имаме мечти и желания да ги постигаме с разумни планове и премерени във времето действия и позиция.

Използвайте това време градивно и се доверете на себе си.

Решавайте, действайте, движете се и бъдете сигурни, че рано или късно ще стигнете там, където трябва. Бъдете отворени към нови идеи, запознанства и приключения.

Между 6-ти и 10-ти декември Слънцето ще има напрегнат разговор с Нептун. Това на земно ниво единствено може да подложи на съмнение усещането ни за правда и правилно движение. Интуицията ще отстъпва място на разума, което ще ни прави по-практични и реалистични във взимането на решения. Няма лошо.

Използвайте този месец за онези неща, които дълбоко заровени в кътчетата на душата ви искат да бъдат чути и видени. Вдигнете глава от работното бюро, излезте навън, купете си нещо свежо и зареждащо, отделете време за себе си и потърсете онази светлинка в дните си, която старателно времето и задачите са покрили с плътен прах. Потърсете приятна компания,

слушайте музика, четете книги, рисувайте,

без значение какво ще се получи, правете снимки, консервирайки моментите си навън, танцувайте, пишете всичко, което имате нужда да видите отстрани, споделите и изкажете. Живейте просто и щастливо, защото времето е единственото нещо, което имаме тук и сега.

Хората родени под знак Стрелец, са слънчеви, позитивни и известни със своя късмет. Управлявани от Юпитер, те умеят да се забавляват, да виждат голямата картина и да носят в себе си онази детска наивност подкрепена от вярата в безкрайното щастие. Бързо учат чужди езици, стремят се към постоянно лично усъвършенстване и развитие.

През следващия месец най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите: Стрелец, Овен и Лъв. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Хората с Асцендент Стрелец и Близнаци, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Подкрепа от това пътуване на Слънцето ще срещат всички Везни и Водолеи. Те могат да очакват развитие на лични и професионални отношения.

Скорпионите и Козирозите ще се радват на хармония и успех в делата.

Раците и Телците също няма да бъдат обезпокоявани в този период. Тях съветвам чрез спокойствие и търпение да постигат целите си.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Риби и Дева.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара