Седмица на обновяване, активна мъжка енергия, постижения!

Марс започва транзита си през Лъв (от 20 май), като умножава огнените енергии стократно. Слънцето в Близнаци (от 21 май) усилва елемента Въздух, което създава благоприятно взаимодействие на ян потенциалите. От 22 май животът кипи с нови цветове, социалната сфера процъфтява, а на военния фронт се разгръща интензивна борба, в която силите на Доброто надделяват!

На 22 и 23 май напрегнатият аспект Марс – Юпитер на заден план генерира мощен поток от сложни и агресивни енергии, което допринася за натрупване на грешки и липса на мотивация. Увеличават се пътнотранспортните произшествия, нараняванията, разрешаването на конфликти чрез физическа сила. През тези дни е трудно да се дисциплинираме, дребно недоразумение прераства в грандиозен скандал, затова е необходимо да подхождаме отговорно към нещата и да структурираме протичащите процеси със самоконтрол.

От 24 май общият фон става повече или по-малко хармоничен, имуществените и паричните въпроси се решават по-лесно, професионалната сфера се стабилизира, намират се решения на най-сложните задачи. Колективната работа и общуването със съмишленици дават добри резултати, проектите се придвижват по-бързо и ефективно. Това е добро време за нови начинания, особено за такива, които са предназначени за дълъг период от време.

На 28 май напрегнатият аспект между Слънцето и Сатурн създава ограничения и пречки на всички нива, формирайки неудобни условия. Този аспект изисква сериозно отношение към закона и реда, нормите и правилата, в противен случай съществува голям риск от попадане в капана на застоя и последваща деградация.

Овен

Марс в Лъв ще направи ума ви остър, идеите ви успешни, а реакциите ви на промените в околната среда – бързи и точни. Но през този знак се движи негативна кармична точка – Черната луна, затова е важна самоорганизацията, трябва да сте предпазливи в решенията и действията си, също и при работа с пиърсинг-режещи инструменти. Като цяло седмицата е благоприятна, повишава се жизненият тонус, подобрява се настроението и нараства популярността. Време е да определите целите си и да застанете здраво с двата крака на реалната земя.

Телец

Ще се почувствате обичани от заобикалящия ви свят и отворени за нови възможности! Юпитер в Телец прави живота ви динамичен и изпълнен със събития. Опитайте се да общувате колкото се може повече с хората на различни теми, организирайте събития и приятелски срещи, бъдете отзивчиви и готови да изслушате и да помогнете на ближния си – това ще привлече още повече късмет и щастие в живота ви! Това е добро време да се погрижите за външния си вид, посетете козметичен салон.

Близнаци

Хората около вас може да ви правят забележки, тъй като в момента сте прекалено взискателни и дори малко нервни. Най-важното е да не влизате в конфликт, да приемате и да отговаряте на критиката спокойно! Ако ви е трудно да се контролирате, ограничете външните си контакти, останете вкъщи през първите 2-3 дни от седмицата, отделете време за подреждане на домашните дела. Ще избегнете много неприятности, ако посветите време на себе си, това е добър период за всякакви разкрасителни процедури, получаване на нови знания, които ще са ви полезни в близко бъдеще.

Рак

Популярността ви расте, представителите на противоположния пол ви обсипват с комплименти и подаръци. Това обаче може да ви изиграе лоша шега, ако сте прекалено открити с непознати, на които изобщо не може да се има доверие. Под влиянието на освобождаващите сексуални енергии може неволно да направите някои лоши неща и да се наложи да се справяте с тях по-късно. В края на седмицата волята ви укрепва и имате силата и решителността да се справите с недоброжелателите си, което ви дава енергия да правите нови неща.

Лъв

Началото на седмицата е много напрегнато, но постепенно свиквате с новия ритъм на живот. В понеделник и вторник не вземайте важни решения, тъй като случващото се около вас ви кара да поставяте под въпрос на пръв поглед очевидни неща. Засега се въздържайте от нови начинания и ще запазите финансовото си благополучие непокътнато. По-добре се занимавайте с рутинните си задължения и се опитайте да държите емоциите си под контрол. Това е добро време за промяна на външния вид, подстригване и боядисване на косата, съвети за хранене и здраве.

Дева

Всички ваши най-добри качества ще се проявят с тройна сила, а дипломатическите и ораторските ви умения ще завладеят околните. Сега наистина имате силата да промените света към по-добро, да убеждавате и обединявате хората. Усвояването на нови знания и намирането на решение на сериозен проблем ще бъде много по-лесно от обикновено. Това е добър момент да си потърсите работа и да поговорите с шефа си за увеличение на заплатата. Трябва да се възползвате максимално от възможностите през тази седмица.

Везни

Обстоятелствата ви карат да подлагате на още по-голямо съмнение действията и чувствата си. За да не се преуморявате от безсмислени самообсъждания, да не се напомпвате от емоционални колебания и да не страдате от разпалваща се мигрена заради преувеличени проблеми, опитайте се да прекарате седмицата без суета и бързане. Оставете събитията да поемат своя ход и да се движат без вашето активно участие и тогава, този период може да мине без ексцесии. Това е добро време за всякакви действия, насочени към подобряване на външния ви вид.

Скорпион

Рискувате да пропилеете вродения си талант за импулсивни и погрешни действия. В крайна сметка може да пропуснете финансови възможности. Активната енергия на седмицата събужда спящата ви чувственост и истинската страст. Но от вас зависи дали ще превърнете тези силни емоции в съзидание или разрушение. Ако успеете да държите под контрол негативните си емоции, да овладеете кипящата си тревога и да избегнете дивите колебания, тази седмица няма да ви донесе неприятни изненади. Избягвайте ексцесиите и се откажете от излишествата.

Стрелец

Планетните взаимодействия през седмицата ще добавят нервно напрежение в живота ви, а в някои случаи – до истерия и неконтролируема нервност. Емоциите ще се покачат и може да се изкушите да направите драстични промени, които според вас ще подобрят статуса ви. В никакъв случай не се поддавайте на това! Единственият начин да не предизвикате хаос през следващите дни е да се задоволите със стабилността, да запазите спокойствие и да оставите настрана мечтите за по-добър живот за известно време.

Козирог

В обкръжението ви ще има повсеместно желание за започване или укрепване на романтични връзки. Признанията в любов, поканите за първа среща, лекият флирт в социалните мрежи – всичко това ще изпълни седмицата с радостни енергии. Вечерта не устоявайте на желанието да гледате любимата си мелодрама или да се разходите в парка с приятели, с романтичния си партньор, със съпруга или съпругата си. Ако сте в търсене на идеалния си партньор, имате късмет! Създавайте приятелства, пътувайте, прекарвайте повече време сред хора.

Водолей

Склонността да преувеличавате всичко, необоснованите очаквания, вредят в партньорската и професионалната сфера. Ако не можете да видите бързи резултати от работата си, опитайте се да не се дразните и да не проявявате нетърпение! Ексцентричното благородство и безполезното харчене на пари наляво и надясно сега е само във вреда! Уредете бюрократичните въпроси и всички документи. Време е да оставите настрана възвишено-мечтателното настроение и да се съсредоточите върху земните цели и действията в реалния живот.

Риби

Вашият оптимизъм и динамика са повишени, така че не бива да пропускате благоприятните шансове на този период. Опитайте се да се преборите с желанието за спокойно и удобно прекарване на времето, избягвайте безсмислените разговори и тогава седмицата ще се окаже много ефективна за вас. Вие сте особено възприемчиви към нова информация, съпоставяте фактите със спираща дъха бързина и логика. Възможно е да ви хрумнат идеи, които са лесни за изпълнение и които ще имат голямо значение за бъдещото ви положение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара