На 20-ти май, в 22:30 часа, Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до 21-ви юни.

Знак Близнаци управлява трети дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек осъзнавайки какво притежава, започва да се свърза с другите хора, чрез комуникация, писане, слушане и говорене. Това е мястото в наталната карта, където се намират хората, с които най-често комуникираме – братя, сестри, някои колеги и съседи. Тук се намира нашата самооценка, начина ни на комуникация и отношението ни към средното образование. Близнаци е знак, който се свързва с кратките и близки пътувания. Той представлява бързия и буден ум.

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашия начин на общуване и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Близнаци. Ако вече сте наясно кои сте и какво притежавате, сега трябва да го докажете и покажете на околните.

Хората родени под знака на Близнаци са любопитни и

търсещи с бърз ум и непокорен дух.

Тези с Асцендент Близнаци имат много живи и постоянно търсещи очи. Те се свързват с другите бързо и не им е необходимо време за адаптация. Ако имате планетата Меркурий близо до Асцендента си, вие притежавате много от качествата на знак Близнаци. За вас е важно да се движите и пътувате. Шофирате добре и имате развито чувство за ориентация. От вас стават отлични търговци, писатели и журналисти. Луната в Близнаци е забавна и бъбрива.

Хората с Луна в Близнаци, умеят да общуват и много обичат да говорят по телефона. Тяхното оръжие е словото и дори застрашени те знаят какво да кажат и да бъдат разбрани. Слабост на знак Близнаци е липсата на постоянство и концентрация. Тези качества ще са по-малко проявени при наличие на силна земна енергия в картата.

Подходящи спортове за вас са тенис, каране на колело и всички спортове, свързани с подаване на топка.

Сайтът на астролог Венета Матева

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на знаците – Близнаци, Везни, Овен, Лъв и Водолей. Хората с асцендент Близнаци и Стрелец могат да очакват повече енергия, желание за развитие и раздвижване на делата. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Дева, Стрелец и Близнаци. Тях съветвам да се занимават с рутинни занимания и да проявят търпение към делата си.

На всички останали знаци пътуването на Слънцето през знак Близнаци ще донесе положителни емоции, добро настроение и късмет!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара