Пълнолуние в Стрелец и лунно затъмнение

На 26-и май в 14:14 часа, ще бъдем свидетели на пълнолуние в знак Стрелец, съпроводено с лунно затъмнение, на 5 градуса в знака.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Сайтът на астролог Венета Матева

Това е първото от началото на годината лунно затъмнение. Самото Пълнолуние носи

повишена емоционалност, чувствителност и желание за действие.

Усещането може да се сравни със състояниeто на прекалена търпеливост, което е време да приключи и да подреди живота ни с един замах. Лунното затъмнение носи допълнителна енергия да внесем ред в делата си и това със сигурност е необходимо и препоръчително, ако се случва без необмислени решения, крайни действия и заключения.

Слънцето и Луната се намират в точна опозиция, но и двете небесни тела имат напрегнат аспект с планетата благодетел Юпитер. Тя като съдия ще наблюдава диалога между светилата и мъдро ще почуква по съдийската скамейка при всяко тяхно несправедливо решение. Няма да ни позволи да преувеличаваме, да парадираме с надмощие и да си представяме чудеса след лично взети решения.

В период до три дни след точната фаза на затъмнението

не е препоръчително да се взимат важни решения.

Особено ако изпитвате съмнения, страх и колебания за действията си. Ако все пак емоционални проблеми, травми и решения търсят своето развитие, точно сега бъдете максимално разумни в изборите си. Моят съвет е да избягвате активност в това време и да изберете успокояващи и релаксиращи занимания, които да ви донесат в нощта на процеса важни сънища, ясни знаци и вдъхновяващи идеи.

Пълнолунието се свърза с процес на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. Всеки от нас има определен потенциал и бюджет да приема и дава на другите.

В стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим.

В стремежа си да се грижим за някого, не виждаме, че той няма нужда да получава това от нас. Очакваме необещани неща и се губим в собствените си страхове да бъдем обичани. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените си грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.

Процесът ще засегне оста Стрелец–Близнаци, което ще осмисли темите свързани с личното развитие, обогатяване на възгледите ни и научаване на нови неща. Темите на Близнаци и Стрелец са свързани с личностна промяна, търсене на нови хоризонти, учене, пътуване, братя, сестри, висше образование, философия, духовни възгледи и общуване. Темите които трябва да осмислите и ревизирате са следните:

  • Висшето образование, квалификациите и преквалификациите;
  • Близките и далечни пътувания и отношенията ни с чужденци;
  • Изучаването на чужди езици и култури;
  • Оптимизма, късмета и радостта от живота;
  • Отношенията с братя и сестри.
  • Самооценката ни.

Времето на Пълнолунието и Лунното затъмнение е време за отваряне на голям енергиен поток. Отдайте се на духовни практики, йога, медитация, аромотерапия и развитие на творчески потенциал. Времето след Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

Операции не се препоръчват!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент