През периода на намаляващата Луна от 1 до 14 септември се оформят обстоятелства, които ви позволяват да постигнете ефективни резултати, много по-големи от тези през предходните два месеца. Това е и време за изследване на скритите аспекти на живота, за дълбока трансформация и вътрешно преобразяване.

Пълнолунието в Риби на 31 август благоприятства обобщаването и подготовката за нов цикъл на дейност. Този фон се запазва през целия период на намаляващата Луна, т.е. до Новолунието на 15 септември. Енергиите на планетите подкрепят всички, които се стремят към личностно развитие и себепознание, преодолявайки предизвикателствата по пътя=

1-3 септември.

Овните, Лъвовете и Стрелците са в пика на активността си и се придвижват по пътя. Един нюанс, на който може би не сте обръщали внимание преди, в този момент ще ви помогне да извлечете полза от всяка ситуация. Дни на ползотворно сътрудничество, пробиви в бизнеса и финансов просперитет.

1 септември – Намаляваща Луна в Риби, в Овен от 16:25 ч. нататък

Периодът на Луната е без курс от 13:35 ч. до 16:25 ч.

Шестнадесетият лунен ден продължава и сутринта

Седемнадесетият лунен ден започва в 20:33 ч.

Включете съзнанието си, за да избегнете емоционални трусове! Денят е подходящ за коригиране на плановете ви и за разрешаване на объркващи въпроси. Привличайте далечни и загадъчни партньори, всичко нетрадиционно и малко странно.

2 септември – намаляваща Луна в Овен

Седемнадесетият лунен ден продължава и сутринта

18-ти лунен ден започва в 20:48 ч.

Ако съчетаете активен енергиен фон и подходите към всичко структурно, ще е възможно да получите практични резултати за кратко време. Късметът съпътства смелите и предприемчиви хора, разумният риск е добре дошъл.

3 септември – намаляваща Луна в Овен, в Телец – от 17:59 ч.

Лунен период без курс – от 14:56 до 17:59 ч.

18-ти лунен ден продължава сутринта

19-ият лунен ден започва в 21:03 ч.

Най-доброто нещо, в този ден е да действате и да утвърждавате себе си, да изпълнявате плановете си. Хармоничен и благоприятен ден, особено през първата половина на деня, той ви дава възможност да се възползвате максимално от вътрешната си енергия. Празник на вдъхновението за творческите хора!

4-5 септември

Телецът, Девата и Козирозите ще извлекат максимална полза, ако през тези дни се занимават с материални въпроси, търсят инвеститори, развиват делови отношения. Партньорствата с чужденци носят удовлетворение. Периодът е благоприятен за подаване на заявления в официални органи, преиздаване на документи.

4 септември – намаляваща Луна в Телец

Деветнадесетият лунен ден продължава и сутринта

20-ият лунен ден започва в 21:21 ч.

Много хора са изправени пред положителни възможности, свързани с пари, недвижими имоти, място на пребиваване. Благоприятен ден за пътуване в чужбина, решаване на финансови проблеми, получаване на правна помощ.

5 септември – намаляваща Луна в Телец, в Близнаци – от 23:06 ч.

Период на Луната без курс от 19:45 до 23:06 ч.

20-ти лунен ден продължава сутринта

21-ви лунен ден започва в 21:44 ч.

Благоприятните тенденции от предходния ден продължават. Продължителната работа носи добри финансови резултати, имуществените въпроси се решават по най-добрия възможен начин. Настъпва усещане за стабилност и спокойствие. Най-накрая можете да издишате и да се отпуснете малко.

6-7 септември.

През тези дни Близнаците, Везните и Водолеите по-лесно постигат целите си. Реализирането на най-смелите планове ще бъде улеснено от натрупания опит и неизползваните сили. Това са идеални дни за решаване на финансови въпроси: ще успеете да погасите дълг, на който отдавна не сте разчитали, или да получите пари при изгодни условия.

6 септември – намаляваща Луна в Близнаци

21-ви лунен ден продължава сутринта

22-ри лунен ден започва в 22:13 ч.

Възможно е да има изкушение да използвате други хора за свои егоистични цели, може би дори несъзнателно. Опитайте се да не се поддавате на този импулс и не се хващайте на въдицата на манипулаторите. Това е добър ден за вътрешно пренастройване, т.е. за анализ на собствените ви мисли, чувства и емоции, за анализ на поведението ви и на миналите преживявания.

7 септември – намаляваща Луна в Близнаци

Двадесет и вторият лунен ден продължава и сутринта

23-ти лунен ден започва в 22:53 ч.

Още от сутринта много хора са обхванати от вълнообразни пристъпи на копнеж, песимистичното настроение ще ви лиши от желание за действие или, напротив, ще ви накара да забъркате каша, от която едва ли ще има някаква полза. В този ден има смисъл да отделите време за работа върху себе си, да анализирате думите и действията си.

8-10 септември

Меланхоличното състояние на духа ще подтикне Раците, Скорпионите и Рибите както към интроспекция и анализ на хората около тях, така и на това, което се случва около тях. В резултат на това представителите на тези зодиакални знаци ще стигнат до правилни заключения. Ученето и всякаква работа с информация са благоприятни

8 септември – намаляваща Луна в Близнаци, в Рак – от 08:00 ч.

Лунен период без курс от 01:21 до 08:00 ч.

23-ти лунен ден продължава и сутринта

24-ти лунен ден започва в 23:44 часа.

Идеално време за самоусъвършенстване – физическо, морално или интелектуално. Важно е да бъдете кротки, неспешни, да се въздържате от клюки и суета. Не бива да сте много активни днес, защото намаляващата Луна намалява ефективността на усилията ви.

9 септември – намаляваща Луна в Рак

Сутринта продължава 24-ият лунен ден

Романтичните настроения се увеличават, хората стават по-чувствителни, сантиментални, склонни към мечтаене и спомени. Отношенията с противоположния пол стават по-интимни и емоционално удовлетворяващи. И освен това по това време съществува вероятност да попаднете под чуждо влияние.

10 септември намаляваща Луна в Рак, в Лъв от 19:36 ч.

Период на Луната без курс от 15:47 до 19:36 ч.

25-ти лунен ден започва в 00:45 ч.

Опозицията на Луната и ретро Плутон кара натрупаното в подсъзнанието напрежение да излезе наяве във всевъзможни истерични прояви. Денят е по-добре да прекарате в мълчание, като не се поддавате на провокациите на заобикалящия ви свят. Енергийният фон на деня благоприятства откровените разговори между хора, които се обичат.

11-12 септември

Овните, Лъвовете и Стрелците ще усетят сложния фон на този ден. Представителите на тези знаци се суетят напразно през този период, като хабят енергия за разговори и безполезни действия. Голямо изкушение да се поддадат на илюзията за собствените си постижения. Въздържайте се от енергична дейност, повече почивайте. Бъдете избирателни в контактите си.

11 септември – намаляваща Луна в Лъв

Двадесет и петият лунен ден продължава и сутринта

26-ти лунен ден започва в 01:54 ч.

Мнозина са склонни към необмислени действия. Вътрешната потребност да се действа не е в синхрон с енергийния потенциал на деня. Все още топящата се Луна краде от физическите и умствените сили, правейки хората тромави и объркани в изказванията си.

12 септември – Залязваща Луна в Лъв

Периодът на Луната е без курс от 18:05 ч.

26-ти лунен ден продължава и сутринта

27-ми лунен ден започва в 03:05 ч.

Трябва да се отнасяте сериозно към импулсите на тялото си, да запазите изхабените си нерви. Вътрешните противоречия ще ви разкъсват, не давайки почивка нито за минута. Избягвайте всякакви финансови операции, жилищни въпроси и работа с документи. Посветете деня на нещо плавно и неспешно.

13-14 септември.

Телец, Дева, Козирог са принудени да се замислят как да изразходват по-икономично ресурсите си. Съществува голяма вероятност от непланирани разходи и забавяне на плащания. Дните преди новолуние винаги са трудни, затова просто трябва да сте малко търпеливи и да не се притеснявате за това, което ще се реши малко по-късно, в по-подходящо време.

13 септември – намаляваща Луна в Лъв, в Дева – от 08:17 ч. нататък.

Периодът на разминаване на Луната с курса продължава до 08:17 ч.

27-ми лунен ден продължава и сутринта

28-ми лунен ден започва в 04:16 ч.

Желателно е да завършите краткосрочни проекти, но в никакъв случай не започвайте нови преди 16 септември. Труден ден за личните взаимоотношения, но в деловата сфера като цяло всичко успява. Романтичните партньори стават по-подозрителни и взискателни, склонни към ненужни проверки на лоялността.

14 септември – намаляваща Луна в Дева

28-ми лунен ден продължава и сутринта

29-ти лунен ден започва в 05:57 ч.

Денят преди новолунието в Дева на 15 септември в 04:59 ч. е свързан с безпокойство за и без. Често 29-и лунен ден е съпроводен с депресивно настроение. Стационарен Меркурий – излиза от фазата на ретроградно движение. На този ден е важно да се запази неутралитет в отношенията с колегите. И е по-добре да си организирате почивка, за да възстановите силите си, да си вземете почивен ден.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара