Хороскопът за юни 2017 г. предсказва наситен и плодотворен месец. Ще ви дойдат интересни идеи и ще ви стигне енергията, за да ги осъществите. Слънцето и Меркурий до 21 юни 2017 се намират в Близнаци, което ще ви направи подвижни и комуникативни. Влиянието на планетите ви дава талант да убеждавате другите, което ви помага да осъществявате собствените си планове.

Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ще открият за себе си нови възможности в обичайните обстоятелства. Хармоничният аспект между Сатурн и Уран поддържа стремежа да постигнете своето. Много ще станат смели и самоуверени, ще бъдат решени на това, което по-рано им се е струвало немислимо. Имате огромен запас от сили, но е добре да го реализирате не за развлечения, а за по-разумни и практични занимания.

Представителите на земните знаци (Телец, Дева, Козирог) ще имат късмет в любовта. И дори да се наложи да преживеят разочарование, не трябва да се безпокоят, всъщност всичко ще се случи така, както е най-добре за вас. Като цяло отношенията се явяват вашата силна страна, всички – любовни, делови, роднински, приятелски. Ако говорим за любов, то общите интелектуални интереси играят важна роля, помагайки на обичащите се да се сближат още повече.

Знаците от въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) ще постигнат много в работата и във финансовата сфера. С Юпитер на ваша страна имате отлични шансове да преуспеете. Настъпва добро време за пътуване, а в края може да ви очаква успех. Доверете се на подкрепата на звездите, само не забравяйте, че са нужни и лични усилия. С други думи, ако нищо не правите, едва ли нещо ще се получи.

Хората от водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) са пълни с енергия. Пред вас се откриват нови перспективи, но и отговорностите ви ще нарастват. Не всичко ще се получава така, както сте планирали, защото присъства елемент на неопределеност. Промените са неизбежни и по-скоро са за добро. Има добри възможности вашите мечти да се сбъднат.

Овен

През първия летен месец личният живот на Овните ще заискри в нови цветове. Очакват ви динамични събития, освежаващи и обновяващи. Ако сте мечтали да започнете романтични отношения, които се основават на духовен интерес и чувственост, юни 2017 година ще ви подари отлична възможност да реализирате това желание. Възможно е на делово или обществено мероприятие да срещнете човек, който да привлече вниманието ви. Ще има привлекателна външност и ще окаже доста умен/а. Важното е, че този човек, както и вие, изобщо не бърза да се отърве от ергенския си живот.

В отношенията важна роля ще играят материалните интереси. Венера, планетата на любовта и управител на партньорския дом за Овен, ще бъде разположена в дома на парите, слагайки акцент не върху романтиката, а върху практическата страна на живота. Ще има много разправии заради финанси. От една страна в отношенията няма да достигат вълнения и ярки емоции, от друга – това повишава вашето напрежение и прави любовната връзка нестабилна.

Овните, които са семейни ще проявят голям ентусиазъм и готовност да внесат изменения в личното си жизнено пространство. Ремонтът, който планирате, ще се нуждае от творчески подход. Преди всичко ще ви се наложи много да се постараете, за да убедите членовете на семейството си в жизнеспособността на идеите си. И когато всички се съгласят с вас, ще остане само да решите как да осъществите най-смелите си дизайнерски замисли.

Телец

Първият летен месец предвещава късмет в сърдечните дела. Планетата на любовта, Венера, е разположена във вашия знак, дарявайки Телците със своята благосклонност. Юни е особено подходящ за общуване с любимия/та, съпруга/та или приятеля/ката. Ще си имате доверие и ще разберете един за друг нещо ново.

Периодът ще бъде отбелязан за много Телци с промяна в личния живот. Ако досега не сте успели да създадете хармонични любовни отношения, звездите правят всичко възможно това да се случи. И ще бъде неразбираемо, ако не се възползвате от такива блестящи възможности. Сега е лято и не трябва времето ви да минава, седейки пред компютъра или телевизора у дома. Естествено е, че при такъв подход няма да намерите своята половинка. Макар че вие винаги можете да започнете виртуални отношения без бъдеще.

Независимо от всички предимства на юни, астрологичните влияния са противоречиви. Обърнете внимание на последните дни от месеца (25 – 31 юни), когато се образува негативен аспект между Марс, управителя на партньорския дом на Телец, и Плутон. В този период се препоръчва да избягвате конфликтите и да запазите мира в семейството и двойката. Звездите съветват жените Телци да бъдат внимателни с малко познатите мъже.

Семейните Телци да подходят отговорно към изпълнението на всичките си задължения и само понякога да си позволяват мисли, че живота става доста скучен. Помнете, че винаги имате възможност да добавите ярки цветове в ежедневието си. Заемете се с отдавна забравено хоби, общувайте с децата или намерете интересни идеи за занимания с цялото семейство.

Близнаци

През първия летен месец личният живот на Близнаците ще бъде подложен на противоречиви въздействия, така че в сърдечните дела се очаква променлив успех. През юни планетата на любовта, Венера, се намира в дванадесети дом за Близнаци, който е свързан с тайни и скрити явления. Това е сумрачна зона по своя характер, затова в любовта нещо ще остане неясно. Независимо колко се опитвате да намерите отговор, той ще ви се изплъзва, оставяйки усещане за загадка. А може би вие самите ще бъдете загадка за някого.

В любовните и съпружеските отношения ще има нещо премълчано, в резултат на което не е изключено охлаждане на чувствата. От друга страна, периодът е успешен за тези Близнаци, които имат тайни романи.

През юни видимо ще се забележи енергията на Меркурий, затова за много от вас ще бъде характерен рационалният подход към любовта. Ако има сериозни теми, които отдавна сте искали да обсъдите с любимия човек, то сега е време да го направите, защото емоциите няма да пречат на взимането на правилно решение.

Разбира се, ефектът от влиянието на Меркурий може да бъде различно. Ако сте сами, това ще бъде препятствие за начало на нов роман. Вие няма да повярвате, че някой достоен човек, проявявайки интерес към вас, не преследва някакви користни цели. Ще търсите показатели за това в неговото поведение, а той ще обърне внимание на някой друг.

За семейните представители на този знак времето е много спокойно. Приоритетни за семейството ще бъдат финансовите въпроси. Проблемът с харчовете ще стане много актуален през този период. Времето е благоприятно за натрупване, придобиване на стабилна материална основа за семейството. Жените Близнаци могат да очакват увеличение на доходите на мъжа си.

Рак

Месецът дава на Раците много адреналин, таке че в любовта очаквайте динамични събития. Изкушенията ще ви заливат, любовните страсти ще ви карат да действате неразумно. С други думи, през юни вие ще бъдете способни на това, за което преди дори не сте се осмелявали да си помислите. Особено благоприятен период за самотните Раци. Огънят на любовта може внезапно да избухне, от пръв поглед. За да се увлечете, ще бъдат достатъчни един поглед, една дума.

От 4 юни в знака Рак се разполага енергичният Марс, а на 21 юни към него се присъединяват яркото Слънце и неспокойният Меркурий. Това е мощно планетно въздействие, те ще ви дадат смелост да признаете любовта си, да направите откровено предложение или само да намекнете. Ще ви бъде трудно да се ограничавате, заставяйки се да следвате общоприетите правила, затова едва ли ще успеете да се съпротивлявате на съблазните. По-скоро ще ги приветствате. В личния живот ще има достатъчно ярки впечатления и романтични приключения, но не всяко от тях ще остави приятни спомени.

Тези Раци, които вече са свързани с брачна халка, ще бъдат напълно удовлетворени от живота си. Заедно със своята половинка с удоволствие ще се заемете с практични въпроси, битови занимания или възпитание на децата. Ще разберете, че съпружеските отношения не се нуждаят от излишна сантименталност, не е задължително да подарявате цветя или скъпи подаръци, за да се чувствате щастливи.

Ще се отнася до отношенията в семейството, по-добре е да постигнете хармония с помощта на общуването и съвместното обсъждане на важните въпроси. Енергията на Плутон действа през юни непредсказуемо, затова, за да я използвате в желаното направление, вие трябва съзнателно да промените семейните устои, да въведете нови правила, а може да направите и обновяване на дома, да купите нови мебели и др.

Напрегнати за личните отношения могат да станат последните дни на юни, когато планетите в Рак ще противостоят на Плутон. В тези дни бъдете търпеливи и не влизайте в конфликти с близките си. Звездите съветват жените Раци да бъдат внимателни с малко познати мъже, да избягват съмнителни места и ситуации.

Лъв

През първия летен месец личният живот на представителите на този знак обещава да стане ярък и изпълнен с незабравими събития. Вие буквално ще се чувствате като крал/ица. Жените ще чуват от всички страни комплименти колко са неотразими. Излишно е да се казва, че противоположният пол едва ли ще ви подмине без внимание.

Ако не сте свързани със законен брак, търсете любовните приключения, флиртувайте, кокетничете, ухажвайте тези, които намирате за привлекателни. През юни има големи шансове да срещнете някой, който ще накара сърцето ви да бие бързо. Тези Лъвове, които вече са семейни, ще приемат този повишен интерес като изпитание. Постарайте се да бъдете сдържани, за да не давате на съпруга/та си повод за ревност, това ще позволи да направите семейния си живот много по-спокоен.

Очаровайте, покорявайте, но не се увличайте твърде много. Здравият разум също трябва да има място, защото освен любовта и страстите, в отношенията са важни и материалните и финансовите аспекти.

При семейните Лъвове в центъра на вниманието ще се окажат въпроси, свързани с придобиване на вещи за дълга употреба, за благоустройството на дома и недвижим имот. В съпружеските отношения на преден план излиза стабилността. Звездите съветват да се придържате към традиционните ценности и да избягвате експериментите.

Дева

Планетата на любовта, Венера, се намира в дома на приключенията и пътешествията за Дева, така че първият летен месец е благоприятен за любов от разстояние и романтични пътувания. Любовта ще открие за вас нови хоризонти и ще разшири мирогледа ви.

Звездите обещават добро време за влюбване за тези, които искат да се влюбят. Във всеки един момент вие може да срещнете особен човек, който да накара сърцето ви да бие силно. Ако сте сами и търсите любов, тръгвайте да пътувате, в края на пътуването вашите шансове за романтична среща стремително нарастват. А ако нямате възможност никъде да пътувате, просто бъдете подвижни, не седете на едно място.

В партньорския дом на вашия знак е разположен романтичният Нептун, неговото влияние върху любовта и отношенията сега е положително. Плутон, в дома на любовта за Дева, добавя страст и прави интензивни чувствата. С други думи, през юни едва ли ще ви се наложи да скучаете, вие ще имате много възможности да направите живота си ярък и разнообразен. Ще можете да намерите нови приятели, интересно хоби, да започнете любовен роман. Тези, които вече имат своята половинка, заедно ще прекарат приказно време.

Що се отнася до семейството на Девите, месецът не предвещава неприятности. Ако сте били скарани с някой от роднините, ще се помирите. Юнският хороскоп категорично предупреждава хората, родени под знака Дева, че сега не е време да променят каквото и да било в семейните и съпружески отношения. Всички промени, които ще искате да направите в личния си живот, няма да ви донесат морално удовлетворение.

Везни

Представителите на вашия знак през юни ги очакват ярки събития. Любовта и отношенията ще станат източник на вълнения, радост и други емоции, сред които ще преобладават положителните. Понякога ще усещате, че се уморявате от тази бърза смяна на впечатленията. Но категорично не се опитвайте да се върнете към уюта и спокойствието, защото вашият нов и динамичен начин на живот ще се окаже много по-интересен!

Непредсказуемият Уран отдавна се намира в сектора на партньорството за Везни, така че любовта и отношенията често ще ви учудват с неочаквани обрати и непредвидими сюжети. Събитията по Уран могат да бъдат и позитивни, и негативни, могат да имат различно изражение, но имат общ характер – те учудват, поразяват и шокират.

От самото начало на месеца ще бъдете удивени от вълнуващите промени, които се случват в личния ви живот. На самотните Везни звездите могат да изпратят съдбоносна среща. В живота ви ще влезе човек, който напълно ще отговаря на представите ли за идеален партньор. Най-важното се състои в това, че вашето ново увлечение ще има същите чувства към вас.

Ако сте семейни, през юни 2017 се постарайте да внесете в съпружеските отношения нещо ново, оригинално и увлекателно. Вие ще успеете да добавите в отношенията отдавна забравената романтика и ще се почувствате така, сякаш сте се върнали в първите месеци след запознанството си. Може би ще си разменяте романтични съобщения, ще си звъните без причина, ще си подарявате мили подаръчета. Хората, които за първи път ще ви видят като двойка, ще си мислят, че сте младоженци или сте се срещнали след дълга раздяла.

Скорпион

В първия летен месец вие ще бъдете настроени за сериозни любовни отношения, а лекомислените развлечения няма да ви привличат. Венера се намира в партньорския дом за Скорпион, така че приоритет ще стане укрепването на любовната връзка и създаването на стабилна материална основа на отношенията. Разбира се, това няма да направи отношенията по-малко топли, а ще усетите по-силно чувството за единство със съпруга/та. Акцентът ще бъде не на физическия аспект на любовта, а на духовната близост.

Що се отнася до самотните Скорпиони, то личният им живот ще бъде лишен от обичайното спокойствие. Във вашето обкръжение ще се появят много нови хора и в някой от тях вие ще видите добър приятел. Но не бързайте да споделяте съкровената си тайна, защото в последствие ще съжалявате за това, че сте били твърде доверчиви.

В последните дни на юни, когато управителите на вашия знак – Марс и Плутон, формират негативен аспект, се препоръчва да бъдете внимателни, особено жените Скорпиони. Звездите съветват да се въздържате от случайни запознанства и нежелателни откровения в общуването с никого. В този период сте заобиколени изключително от „пирани“ и вие сте длъжни да бъдете опитни плувци.

За семейните представители на този знак месецът обещава да бъде благоприятен. Възможно е кръгът на познати да се разшири и приятелите да заемат повече място в семейния ви живот. Времето е много подходящо за срещи с роднини и приятели, за съвместни развлечения и пътувания.

Стрелец

В първия летен месец приоритет за Стрелците ще бъдат любовните отношения, защото Слънцето и Меркурий са разположени във вашия партньорски дом. Влиянието на тези планети създава особена романтична атмосфера, а духовната и интелектуална общност играят забележима роля. Идва добро време за общуване, за да можете заедно с възлюбения/та да помислите за бъдещето, да се опознаете по-добре един друг и да разкриете тънките нюанси на взаимоотношенията си. Ако в миналото сте изпитвали разочарования, сега ще забравите за тях и благодарение на това ще се почувствате по-самоуверени.

Венера, планетата на любовта и хармонията, преминава транзитно през дома на работата за Стрелец, така че вие ще забележите връзка между любовните дела и работата. Възможно е увлечение с някой от колегите или дори начало на служебен роман. Помнете само това, че обстоятелствата от личния живот не трябва да се намесват в работния процес.

Пълнолунието на 9 юни се случва в знака Стрелец, неговото влияние се ви засегне лично, но ще засегне и отношенията ви. Аспектите на пълнолунието са противоречиви, възможни са както позитивни, така и негативни прояви. В близките дни до тази дата расте емоционалното напрежение, затова трябва да контролирате проявата на тези чувства, особено се отнася за жените Стрелци. Постарайте се да бъдете сдържани с близките и роднините си.

Тези Стрелци, които са семейни, през юни могат да бъдат удивени от внезапната промяна в поведението на съпруга/та. Някои дори ще започнат да подозират, че половинката им има тайна любовна връзка. За щастие, с времето всичко ще си дойде по местата и вие ще видите, че брачният ви партньор е честен и няма причини за съмнение.

Козирог

Първият летен месец обещава на Козирозите много страсти и вълнения. Те няма да скучаят, напротив, някои моменти могат да им се сторят твърде вълнуващи.

Марс, който се намира във вашия партньорски дом, осигурява динамиката на събитията. В любовта и в отношенията ще се случат забележими промени. За да се развиват събитията в нужната посока, не се притеснявайте да поемете инициативата. Това се отнася не само за мъжете, но и за жените Козирози, защото Марс ще ви дава енергия, желание и готовност за действие.

Слънцето и Меркурий ще влязат в партньорския дом за Козирог на 21 юни, като това ще добави свежест и изненади в личния живот. Влиянието на Меркурий ще ви направи малко лекомислени, което може да бъде от полза за сериозните Козирози. Не се учудвайте, ако внезапно се появи любовен интерес. При много от представителите на този знак ще се появи жажда за романтични приключения и някои ще си позволят да се поддадат на съблазните. Но хороскопът ви съветва да помните, че всичко е добро, когато е с мярка.

Тези от вас, които вече са в брачни отношения, през този месец ще открият в своята половинка нещо изключително привлекателно. И дори ако съпружеството ви е от много години, вие отново ще преживеете разцвет на романтиката. Може би ще си пишете любовни писма или съблазнителни съобщения.

Венера, която е в дома на любовта за Козирозите, ще ви даде изключителни възможности за съблазняване. Ако сте самотни и не сте успели да създадете любовни отношения, то юни ще ви помогне да се сближите с някой от старите си приятели от противоположния пол. И двамата скоро ще разберете, че вие не сте просто приятели и между вас ще пламне искрата на страстта.

Новолунието на 24 юни 2017 ще бъде в партньорския дом за Козирог и ще ознаменува идването на нещо ново. Може би е време да поставите съществуващите отношения на по-сериозно ниво. Новолунието е време да мечтаете. Използвайте магията на тези дни, ако искате да привлечете любовта на пътя си.

Заедно с това, звездите предупреждават за прибързани стъпки, особено, ако се касае за нови запознанства. Планетните влияния са противоречиви, затова на жените Козирози се препоръчва да бъдат внимателни при общуването с малко познати мъже.

В последните дни на юни ще се случат негативни аспекти на планети във вашия партньорски дом с Плутон. Това е в състояние да предизвика дисхармония в отношенията с възлюбения/та или съпруга/та. Постарайте се да не влизате в конфликти, защото те могат да придобият изключително нежелана форма.

Водолей

Звездите са благосклонни към представителите на този знак, очаквайте особени събития в любовта и отношенията. Личния живот на Водолеите през юни няма да носи някакви бури или драми, напротив, има вероятност от неочаквани приятни промени. Единственото, което може да ви развали настроението в този летен месец е разправия със стар приятел. За щастие вие ще разрешите всички разногласия доста бързо и ще продължите да общувате, все едно, че нищо не се е случило.

Ако вашата основна цел е да намерите своя половинка, звездите са ви подготвили дългоочакваното романтично запознанство. Вие и новата ви любов ще бъдете във възторг един от друг и отношенията ще се развиват стремително. Възможностите за успех в любовта нарастват при пътуване.

Тези, при които неотдавна е дошла любовта, ще се замислят за поставяне на отношенията на следващото, по-сериозно стъпало. Може би любимия/та ще реши да ви запознае със своите родители или вие ще започнете да правите общи планове за бъдещето. Някои дори ще започнат да живеят съвместно.

Тези Водолеи, които са семейни, също ще проявят склонност към романтика. Очакват се изненади и подаръци от съпруга/та. В отговор вие ще изразите искрената си благодарност и ще организирате почивка, която ще изкарате „тет-а-тет“ някъде по-далече от дома.

Пълнолунието на 9 юни 2017 се случва в дома на любовта и приятелството за Водолей. Тази лунна светлина ще направи явно това, което преди е било обвито в мъгла, предлагайки обективно да погледнете на своите отношения и човека, който е до вас. В близките дни до датата на пълнолунието могат да се случат събития, които да са ви за поука. Възможно е ролята на приятелите в живота ви да нарасне.

Риби

Първият летен месец предвещава за Рибите незабравимо време, изпълнено с горещи страсти и страстни чувства. Личният живот ще заискри с ярки цветове и ще бъде по-лесно да получите вашето късче щастие. На самотните представители на този знак, юни може да донесе съдбоносни събития. Тези, които вече са срещнали своята половинка, ги очаква период на разцвет на отношенията.

Има много фактори, които показват положителни събития в любовните отношения. Динамичният Марс на 4 юни 2017 преминава в дома на любовта за Риби, правейки ви по-активни. Както е известно, Марс е мъжка планета, но той влияе еднакво и на жените, и на мъжете от този знак. Много ще усетят желание да тръгнат да търсят любовни приключения. На 7 юни към Марс се присъединява Меркурий, който е управител на партньорския дом за Риби. Още повече, на 21 юни във вашия дом на любовта влиза Слънцето, придавайки блясък и проява на привързаност на чувствата.

С такава концентрация на планетарна енергия няма да има недостиг на любов и романтика. Ако искате да преживеете вълнуващи събития, възползвайте се от това време! Не стойте на едно място, защото това съчетание на астрологично въздействие е уникално и ще трябва доста да почакате, за да ви случи отново.

Времето благоприятства зараждането на нова любов и укрепването на съществуващата връзка, но не и възстановяване на стари отношения. Ако неотдавна сте се разделили и чакате спомените за предишния ви любим да изгубят своята актуалност, да знаете, че звездите са ви приготвили изненада. Има голяма вероятност този човек отново да се появи. Но той/тя не се кани да ви се извини за болката и страданията, които ви е причинил/а. Той/тя ще ви предложи да прекарате вечер, посветена на предишните ви отношения, все едно, че нищо не се е случило. Дори и да имате огромно желание да се съгласите, от уважение към себе си, откажете тази покана.

Като цяло месецът изглежда многообещаващ, но ще има и противоречиви моменти. В последната седмица на юни, когато Марс и Меркурий ще образуват негативен аспект с Плутон, могат да се появят трудности в отношенията. На жените Риби се препоръчва да бъдат внимателни и да не провокират конфликти ситуации.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара