Кухненският фън шуй има важни и значими последствия за късмета на домочадието. Освен това се отразява върху богатството на обитателите.

Това важи с особена сила, когато семейството се храни по-често в дома, отколкото навън. Освен това може да се каже, че когато кухнята се отличава с добра и поддържана енергия, семейството ще предпочита да се храни вкъщи, отколкото навън.

Благоприятната кухня носи просперитет

Фън шуй на кухнята се отразява и върху благосъстоянието на семейството. Когато тя е правилно разположена във вътрешната половина на дома, за предпочитане на приземния етаж, и местоположението й не смущава никоя от неосезаемите фън шуй сили, свързани с формулативния фън шуй, тогава кухнята не само ще привлича просперитет за семейството, но и ще го предпазва от губещи ситуации, които пораждат и носят лош късмет.

Идеалното разположение

Желателно е кухнята да не се разполага в центъра на дома и в никакъв случай в северозападния сектор, тъй като това символизира огън пред небесната порта. Най-доброто място е или в задната дясна част на дома, или от едната страна на дома. Ако къщата има изба, кухнята не бива да се разполага там, защото това ще навлече на майката в семейството сериозно увреждане или нещастие.

За последователите на фън шуй на Осемте къщи, моля обърнете внимание, че трябва да разположите кухнята в от вашите неблагоприятни сектори. Така е, защото кухнята притежава силата да потиска областите дори на най-лошия късмет.

От книгата Фън шуй: 188 съвета за дома“ на Лилиан Ту

Facebook Twitter Google+

0 Коментара