През 2017 година планетата Меркурий няма да бъде в най-силната си позиция по отношение на любовта. Освен това Огненият Петел ще бъде доста спокоен по отношение на взаимодействието си със знаците от земната стихия, към които се отнася знака Дева.

horoscope-641920_960_720Това означава, че представителите на този знак ще получат значително повече свобода в любовта, отколкото са предполагали. И много отношения изведнъж ще се окажат в състояние на неопределеност и неочаквано ще се наложи да взимате редица решения, за които е вероятно да не сте готови.

Важното е, че това ще бъде единствения проблем за Девите, за цялата 2017 година. Ще имат странични грижи и дребни недоразумения, разбира се. Например, много е вероятно да се появи в не особено добър вид пред своите близки. Ще се създаде известна конфузна ситуация, като това ще бъде свързано с някакъв семеен празник – есента или зимата. Всичко това все пак са нюанси. Важното е, че през 2017 на Девите им предстои да се научат да взимат тактически правилни решения и

да поемат отговорност за това.

Именно това с отговорността ще създава сериозни проблеми на Девите и в този смисъл 2017 година ще бъде изпълнена с истински изпитания.

На самотните Деви не се препоръчва целеустремено да търсят своята половинка, поне до края на летния сезон. Работата е в това, че цялата първа половина на годината ще бъде изпълнена с много ситуации, които няма да бъдат основни, но все пак ще се налага да ги решавате. Това означава, че за по-сериозни въпроси няма да ви остава време. А след това, когато настъпи есента, вие ще може да се фокусирате върху това, което ви се струва действително важно. Никой няма да ви разсейва и всички достъпни за вас ресурси ще бъдат свободни.

Важно е да отбележим факта, че за Девите, семейните отношения ще отидат на втори план през тази година. Най-важни ще се окажат контактите в службата. През втората половина на 2017 година има голяма вероятност

да започнете служебен роман,

но трябва правилно да разберете, че това ще бъдат краткотрайни отношения. Ярки, удивителни, но непродължителни.  Това може да стане проблем, но е вероятно Девите да успеят да го разрешат, защото те умеят това.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара