Излишно е да се чудим дали дамите имат нужда от повече обувки, за да са щастливи, но те със сигурност изпращат послание с този елемент от гардероба си.

Разнообразието от различни типове обувки е огромно предимство за всяка дама. Така тя е спокойна, че във всеки един момент, независимо от повода, е подготвена да блесне цялостно със стил и елегантност.

И нещо, което си струва да бъде отбелязано, защото съвсем не е легенда. Повече чифтове в шкафа – по-усмихнати и щастливи притежателки. Разбира се, напълно естествено е всяка една жена да има изявен афинитет към даден вид обувки, към които посяга по-често в ежедневието си.

А вие с какви модели се чувствате максимално добре? Трябва да знаете, че това може да издаде доста тайни за вас и да изпрати директно послание към околните, разкривайки част от същността ви.

Спортни дамски обувки

Напълно очаквано сникърсите са сред топ любимците на повечето съвременни дами. Те са почти универсално решение, подходящо за всякакво облекло. Това е чудесна тенденция, тъй като вече удобството се съчетава с модерното излъчване, което в никакъв случай не е лишено от стил.

Несъмнено обаче това може да подскаже, че вие по принцип сте спортна натура и не пропускате да бъдете активни, когато имате възможност за подобни занимания. Това ви забавлява и ви разтоварва от задълженията. Вероятно обичате да пътувате и винаги успявате да изглеждате страхотно, без да полагате неимоверни усилия.

Ниски подметки и балеринки

Понякога вие се чувствате като принцеса и се стремите към лекота, ефирност във визията. На вас може да се разчита и никога няма да пропуснете да изпълните предвидените си задачи.

Готова сте по всяко време да реагирате и да се отзовете, а облеклото ви позволява да изглеждате достатъчно официална и адекватна към дадено събитие.

Накъдето и да сте се запътили, среща с приятел или бизнес разговор, няма да срещнете препятствия и ще впечатлите с подбраните детайли.

Токовете в култ

Рядкост са дамите, които изцяло са обърнали гръб на токовете. Дори и тези, които след майчинството не се качват на тях, а само ги гледат с носталгия по рафтовете, признават, че ги обожават.

Някои представителки на нежния пол са им толкова отдадени, че почти никога не им изневеряват. За тях може да се каже, че винаги предизвикват вниманието, където и да се появят, като често с тази цел използват именно тоалетите си.

Трудно ще ги срещнете с разрошена коса или без грим, защото държат на своята слава на модна икона.

Разгледайте предложенията на stila.bg, за да откриете липсващите части от пъзела и да подчертаете своята индивидуалност. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара