Седмицата е относително спокойна спрямо предходната.  Външната агресия е по-малко, тъй като Марс, планетата на войната, от 5 юли до 20 август се движи в знака на земния елемент – Телец, където е със статут на изгнаник. Преди това Марс беше в Овен, огнен знак, където има силен статус, което беше отразено в интензивността на военните действия.

На 5 юли Меркурий също сменя знака на зодиака – от Близнаци преминава в знака на Водата – Рак (до 19 юли). Активните, мъжки енергии (огън и въздух) се заменят с женските елементи – земя и вода. Две пасивни, материално ориентирани енергии, които формират фона на събитията. По-малко вълнение и войнственост, желание за запазване, натрупване на ресурси и увеличаване на наличното.

Меркурий, преминаващ през знака Рак, допринася за решаването на семейни проблеми, както и на всякакви задачи, при които не се изискват еднозначни отговори, и има възможност за творчество в бизнеса.

Трудни дни са 9 и 10 юли – Меркурий е в напрежение с Юпитер и в съвпад с Черната Луна. Повишава се тревожността, сънуват се лоши сънища, страховете се издигат от подсъзнанието.

В информационното пространство ще се появи много невярна информация, ще се скрие истинското състояние на нещата. Това е време на тайни преговори и задкулисни решения, които няма да бъдат разкрити веднага, но ще повлияят значително на глобалните процеси по света. На вътрешно ниво броят на дребните кавги и вътрешносемейните конфликти значително ще се увеличи.

ОВЕН

Период на почивка, бърза работа, създаване на основа за бъдещи перспективни проекти.

Правилният момент да започнете здравословни и профилактични мерки, посещение на козметик. Възможно е да получите лоши новини, които ще ви накарат да преразгледате житейските си планове.

Каквото и да се случи, не се затваряйте в себе си, говорете с мъдър човек – ще се намери отговор на всеки въпрос. Ако имате нужда от финансова подкрепа, тя ще ви бъде предоставена.

ТЕЛЕЦ

Предстоят промени в сферата на професионалната дейност, в бизнеса или кариерата.

Напрегнатата психологическа атмосфера в екипа пречи на ефективната работа.

Опитайте се да контролирате ситуацията, задълбавайте сами във всички подробности – точно сега можете да подредите нещата и да премахнете източника на негативизъм.

Въпросите на бизнес отношенията са основни приоритети в близко бъдеще. Вашите инициативи ще бъдат приети от партньорите.

БЛИЗНАЦИ

В рамките на една седмица ще успеете да решите основните имуществени и финансови проблеми, да се споразумеете с близки по спорни материални въпроси.

Внимателно анализирайте постъпващата информация – тя може да бъде изпълнена с дълбок смисъл. Може би това ще отвори нещо ново за вас и ще можете по-добре и по-лесно да се адаптирате към съществуващите ситуации.

На работа, в бизнес отношенията, нещо се променя драстично, което ви принуждава активно да се занимавате с бизнес.

РАК

Миналите ви заслуги ще бъдат оценени – това по някакъв начин ще ви развесели.

Личните отношения сега се тестват за сила и за да избегнете проблеми, не трябва да изразявате претенциите си към партньора си твърде грубо.

Вие сте в състояние да влияете на хората, вашите думи сега имат голяма сила. Добър период да трансформирате съществуващите взаимоотношения, да ги изведете на по-високо ниво и да се насладите на живота.

ЛЪВ

Време за целенасочена, ефективна работа и постигане на практически резултати.

Правилният момент да покажете талантите си, стъпете в центъра, покажете силните си страни. За да получите благоприятни шансове, е много важно да сте сред хора, да правите бизнес. Време за почивка ще се появи по-късно, но сега трябва да използвате ефективно всяка минута – да бъдете активни в професионалната сфера, да си сътрудничите, да насърчавате бизнеса.

ДЕВА

Известен успех във финансовите дела ще ви вдъхнови за нови дългосрочни проекти.

Добър период за излизане в чужбина, започване на сътрудничество с чужденци, търсене на работа.

Чувствайте се свободни да помолите други хора за помощ и подкрепа.

Желанието ви за себеизява и отговорното изпълнение на задълженията ви ще получат подкрепа и съдействие във всичките ви начинания, което ще ви позволи да придобиете финансова независимост през следващите месеци.

ВЕЗНИ

В личните отношения предстои много ползотворен период – като поемете инициативата, можете да привлечете вниманието на желан партньор или да подновите стари връзки.

Добро време за домакински задължения и семейни почивки. Не е много благоприятен период за социалната сфера, трябва да чакате дълго време за разрешения и решения, могат да бъдат идентифицирани грешки.

Опитайте се да се съсредоточите върху някои тесни области, прегледайте съществуващите проекти и, може би, направете промени навреме.

СКОРПИОН

Под влияние на външни фактори, ситуацията в страната, вашите цели може да се променят.

Ако съществуващите случаи не са загубили своята актуалност, тогава тази седмица ще бъде много продуктивна.

Въпреки това ще трябва да се сблъскате с някои трудности, съпротива от партньори или конкуренти. Усилената самостоятелна работа е по-ефективна от колективната дейност. Бъдете търпеливи, не се отказвайте от избраната посока – скоро ситуацията ще се промени към по-добро.

СТРЕЛЕЦ

Обществените дела стават важни за вас, участието в които ще допринесе за вашата популярност, разширяване на влиянието ви и получаване на допълнителни ресурси.

Перспективите ще бъдат невероятни, ще се доближите до реализирането на целите си.

Може да се наложи да получите допълнително образование или да подобрите уменията си, за да направите пробив в кариерата си. Инициативата е добре дошла, но бъдете готови да чуете критика по ваш адрес.

КОЗИРОГ

Възможни са парадоксални ситуации, които да ви подведат и да ви пречат в работата.

Обстоятелствата и събитията ни принуждават да намалим външната активност и да правим наистина важни неща, свързани със семейството, родителите и децата.

Може да се наложи сериозно да се заемете с въпроса за смяна на местожителството си или заминаване в чужбина за дълго време. Темата за наследство, общи пари, ресурси на други хора, привличане на спонсори ще стане актуална за вас.

ВОДОЛЕЙ

Можете да направите много, започнете това, което сте отлагали дълго време.

Но няма достатъчно време за личен живот.

Деловата активност ще се отрази положително на материалната ви сфера, преди всичко защото ще спечелите популярност. Добро време за социална работа, обществени дела, както и презентации, речи, онлайн събития.

Чуждестранните и далечни пътувания са благоприятни, което ще помогне да промените професионалния си статус към по-добро.

РИБА

Вие се намирате в центъра на вниманието и задавате основния тон при оформянето на ситуациите, които се случват около вас.

Ако ситуацията ви се е влошила през предходния месец, тогава обстоятелствата, които са се развили тази седмица, ще ви помогнат да се върнете към обичайните си позиции.

Добър период за общуване с роднини, с любим човек, съставяне на семейни планове за бъдещето. Въпросът за статуса, репутацията става основен. Може би ще получите необходимите документи, които чакате дълго време.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара