Всеки човек е роден под определено съзвездие и това определя характера и съдбата му. Дори нещо повече: началото на всяка една любов се определя от планетите, тяхното местоположение, аспектите, които правят помежду си и с планетите от наталния хороскоп.

love-1706572_960_720

Овен

zodiac-1647163_960_720Представителите на този зодиакален знак се влюбват относително спокойно, не преследват обекта на своите страсти, не воюват със съперници, а спокойно изчакват своя ред. След това те не бързат, а с небрежна нотка може да предложат на любимия човек да се оженят или да заживеят заедно.

Телец

zodiac-1647164_960_720Когато любовта засегне Телците, те стават яростни и алчни, искат половинката да принадлежи изцяло само на тях. Те ще обичат, дори и това да им носи болка. Може би затова Телците рядко отказват, а ако от тях си тръгнат, като правило, те бързо и тихо се свиват в тъмния ъгъл.

Близнаци

zodiac-1647166_960_720Близнаците са много искрени и верни. Но, разбира се, тяхната сила стига за две, че и повече любови. При това представителите на знака Близнаци, могат сутринта да умират заради провалената среща с любов №1, а вечерта да се опитват да скочат от покрива, защото №2, по някаква причина, не е позвънил/а. И всичко това абсолютно искрено!

Рак

zodiac-1647167_960_720Раците са внимателни и ако обект на тяхната любов стане нетърпелив човек, то романът ще се провали много бързо, та дори може и изобщо да не започне. Представителите на този знак могат половин ден да изгубят в мъчителни размисли дали да пуснат в сърцето си човека, когото са харесали. А ако това не е този, който им е нужен? А ако после покаже своето истинско лице, а сега е сложил маска? И ако накрая Раците „щракнат с щипките “ си одобрително, обектът на тяхното обожание ще бъде щедро възнаграден за търпението си.

Лъв

zodiac-1647168_960_720Представителите на знака Лъв са истински ленивци в любовта. Те не искат да признаят, че в сърцето им се е разгорял огън и не могат да разберат до края защо трябва да се равняват с другите, та дори и това да са любимите им хора. Но ако половинката се подчини и приеме себе си за по-нисш, то Лъвовете на момента ще проявят интерес и ще бъдат готови да обсипят обекта на своето внимание с грижи и внимание.

Дева

zodiac-1647169_960_720Девите се отдават напълно на любовта и са готови да предложат не само ръката и сърцето си, но и всичко останало, което обичат и което им е скъпо. Е, разбира се, не всеки е готов да приеме с разперени обятия Девите и заедно с тях цялото им семейство, питомците, редките цветя и всичко останало, затова слабите духом понякога бягат. На това Девите отговарят със смирено страдание и дори могат да почакат няколко години докато обекта на любовта им не помисли да се върне.

Везни

zodiac-1647160_960_720Представителите на знака Везни се отнасят към чувствата както свраките към блестящи предмети. За тях любовта е и изкуство, и красота, затова се стараят да постъпват с обекта на своята любов красиво: ефектно ухажване, невероятен, виртуозен секс и помпозни срещи. Те правят това, защото в живота трябва да се опита всичко, той е така кратък все пак!

Скорпион

zodiac-1647170_960_720Скорпионите предпочитат да съвместят приятното с полезното. Те могат неочаквано да се влюбят, влизайки в някое кафене. Трябва да отдадем дължимото на Скорпионите, за тяхната „силно действаща отрова“, която поразява избрания човек много бързо. Представителите на знака Скорпион не се безпокоят особено относно любовта и могат да изтичат на премиера на филм, веднага след бурен секс.

Стрелец

zodiac-1647171_960_720Представителите на знака Стрелец се страхуват, че както във всичко, така и в любовта, за тях ще бъде лошо и те не горят от желание да се съберат с някого. Но ако спрат да си спомнят за предишните си любими, ще успеят да направят много добрини на сегашните и дори да им посветят живота си.

Козирог

zodiac-1647161_960_720Козирозите са уравновесени хора, затова на тях не са им познати любовта от пръв поглед, пеперудите в стомаха и песента на сърцето. Те възприемат чувствата като много скъпа покупка, затова се стараят да проучат предмета на своите симпатии до всички подробности. Опознаването може да продължи години, но ако Козирозите разберат, че им е дошло времето, то те могат за миг да станат страстни и любвеобвилни.

Водолей

zodiac-1647162_960_720Водолеите, за разлика от другите знаци на зодиака, се влюбват правилно. Те не търсят изключително внимание и не претендират за уютните пантофки на своите възлюбени, но затова пък с радост ще им дадат своите. Представителите на знака Водолей вярват, че именно те трябва да се погрижат за тези, които обичат, а не обратното. Ако половинката не им звъни и се връща късно от работа, Водолеите не вдигат скандали, а приготвят вкусен сандвич, за да може на следващия ден, когато любимия/та е задържан/а в службата, да не огладнее и да не страда.

Риби

zodiac-1647172_960_720Представителите на знака Риби са големи страдалци в любовта. Те са готови да препускат до края на света, за да срещнат своите любими. Ако Рибите не страдат, те губят интерес към романа, затова се нуждаят от регулярно „пускане на кръв“. След отношения с представителите на този знак, в душата нищо не остава, тя прилича на изпепелена пустиня.

Още статии от Мая Павлова на личния й сайт https://astrobg.eu/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара