Сигурно е шега, че начинът, по който си поставяте краката, когато стоите или седите разкрива някои черти от характера, темперамента и личността ви! И въпреки това предлагаме ви няколко занимателни минути.

kraka

 

1. Уравновесена, практична, вие сте преди всичко откровена. Предаността и чистосърдечността ви в дружбата са признати. Вашата малко студена външност ви затруднява понякога в контактите с околните.

2. Обичате да ви забелязват. Имате жив темперамент, знаете какво искате и го постигате. Интелигентността и силният ви характер ви придават гъвкавост и трезвост, необходими, за да постигнете успех. Не приемате покорство, предпочитате да властвувате.

3. Вие трудно се отказвате от даден проект или идея. Внимавайте обаче, защото твърдият характер може да се окаже във ваша вреда, ако не проявявате по-често разбиране и гъвкавост.

4. Амбициозна, но често нетърпелива. Предприемчивият ви дух страда от грешките на вашия раздразнителен темперамент. Начинът ви на общуване, енергията и динамизмът са вашите козове, но се пазете да не пресилвате нещата.

5. Тази поза, твърде провокираща, се среща често при резервирани, недостатъчно сигурни в себе си, дори нерешителни жени. Двойствеността им е причината, която предизвиква привличането към този щип. Може да ви считат за сложен характер, но привлекателната ви личност и тактът ви помагат да бъдете ценена и търсена.

6. Дали кръстосвате ляв или десен крак, вие сте една уверена в себе си жена. Умеете да живеете и прилагате това умение без задръжки.

7. Искрена и честна сте, праволинейността ви се оценява. Освен това сте точна, методична, с вродено чувство за ред, граничещо с педантичност. Външността ви е малко студена, но това е само фасада. Имате златно сърце.

8. Вие твърде често заемате отбранително положение, тъй като свръхчувствителността ви не понася и най-незначителния укор. Околните се страхуват от реакциите ви. Липсата на контакти създава у вас чувство за изолираност.

9. Много нерешителна сте. Свръхчувствителността ви вреди. Страдате от това, но то е по-силно от вас. Избягвате погледите на хората и често се затваряте в себе си. Обаче вашето умение да разбирате другите и себе си ви дава възможност за тънък анализ. Склонна сте понякога да се надценявате.

10. Властна, ревнива, вие искате да бъдете навсякъде първа, да доминирате над другите и не сте лесна за общуване. Не обичате промените, особено когато се отнася за личния ви живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара