Тези, които си поставят реални цели, ще се окажат победители. Ако усвоите този мъдър урок от хороскопа за септември 2019 година, няма да срещнете прегради на пътя си. Необходимо е да станете по-самоуверени, упорити и, най-важното, да не се отдавате на илюзии. Колкото по-енергични и смели бъдете в работата, толко по-бързо ще получите резултати. Важно е да не бързате, а всичко да подредите според приоритетите си.

През септември 2019 година са възможни резки промени на настроението, които ще се отразят на всички сфери от живота. Дръжте емоциите под контрол и това ще ви помогне да неутрализирате съмненията и да отстраните проблемите. Възможни са както израстване в кариерата, така и спад, любов, ненавист, финансови приходи и загуби… Готови ли сте за кардинални промени? Не се паникьосвайте и станете целеустремени. До себе си винаги ще имате надеждни приятели и любим човек, ако сами не отблъсквате моралната подкрепа.

Новите запознанства ще ви доведат до интересни изводи, както в професионалния, така и в личния живот. Събитията ще се променят с такава скорост, че ще се появи усещане, че гледате ням, черно-бял филм. Хороскопът за септември 2019 година обещава печалба от лотарията, която ще ви позволи да вложите пари в собствения си бизнес или в недвижим имот.
Интуицията е „основният ви коз“ в любовта, но не трябва да забравяте за здравия разум и благоприличието. За да избегнете конфликти с роднини, трябва по-малко да ги критикувате, особено пред непознати хора.

Препоръчва се да се погрижите за здравето, да се занимавате с активен спорт и да закалявате организма.

Любовна съвместимост

Овен

Някой е казал, че есента е време за тъга, но Овните категорично отказват да вярват в това. Защото, за тях, септември ще премине под знака на романтиката, любовта и щастието. Възможно е не само да „завържат“ роман с колега/колежка, но и да срещнат своята половинка.

Хороскопът за септември 2019 година съветва Овните внимателно да се вглеждат в околните. И да не се стесняват първи да предложат среща на човека, който им е харесал.
На семейните Овни, еднозначно, ще им провърви в любовта. Чувствата към съпруга/съпругата ще избухнат с нова сила, а приятна изненада ще добави позитивна нотка в отношенията. Не забравяйте да звъните на роднините, ако нямате време да ги навестите лично.

Хороскопът препоръчва на Овните да обмислят всички свои решения, за да не сбъркат в най-важното. В службата ще се случат кардинални промени, които ще приближат Овните към нова длъжност с висока заплата.

Телец

Реалистичните, по натура, Телци ще повярват в чудеса, защото месецът им носи солиден късмет във всички начинания. Дори и старите проблеми ще се разрешат удачно, без помощта на странични хора. Парите ще им стига, любовта ще ги окрилява, а Телците, които са мечтали за море, ще успеят да отидат.

Хороскопът за септември 2019 година предсказва на Телците приятни промени в любовните дела. Вие сте така самоуверени и привлекателни, че не ви заплашва самота. При семейните Телци, отношенията ще разцъфнат, което ще ги подтикне отново да направят предложение на половинката и да се отдадат на нов меден месец.

Този месец ще бъде богат на събития и впечатления. Телците, които имат деца, трябва да бъдат по-бдителни и по-внимателни по отношение на тях. В службата Телците ще покажат истинския си професионализъм на шефа и на по-опитните си колеги.

Хороскопът препоръчва на Телците сутрин да правят гимнастика, а вечер да тичат в парка. Всичко това ще им помогне да укрепят здравето си за целия зимен сезон.

Близнаци

Хороскопът не съветва Близнаците да планират времето и делата, така или иначе всичко ще се случи така, както трябва, а не както на вас ви се иска. Още повече, вие постоянно се съмнявате, грешите и давате лъжливи обещания на самите себе си. Близнаците, които са бизнесмени, обратно, ще успеят да осъществят всичко замислено, бързо и професионално.

Самотните Близнаци ще „завържат“ роман с човек, който живее в чужбина. Възможно е да се сближите в социалните мрежи. Има възможност да емигрирате. Семейните Близнаци ще бъдат щастливи, когато разберат за скорошната поява на бебе.

Хороскопът препоръчва на Близнаците да се пазят от простуди, защото усложнения след това могат да ги оставят за дълго в постелята. За да не хванете грип трябва да пиете витамини, да се закалявате и да влизате в спортната зала поне два пъти седмично.

Рак

Месецът ще се окаже щастлив за Раците. Успехът сам ще влиза в ръцете им, само не трябва да го изпускат. Трябва да станат по-самоуверени и настойчиви, тогава отношенията с хората и реализирането на плановете само ще ги радват.

Хороскопът предсказва на Раците, които са бизнесмени, активен, но напрегнат период. Не трябва да се спирате на постигнатите цели, иначе, в бъдеще ще загубите всичко, което сте заработили. Ако през септември 2019 година, Раците са планирали отпуска, може смело да я вземат. Между другото, по време на пътуването изключете телефона и напълно се абстрахирайте от служебните и личните проблеми.

На Раците хронично не им достигат пари. Именно това ги подтиква да взимат големи суми от приятели или кредити от банката.

Хороскопът обещава на самотните Раци среща със съдбата. Човекът, с когото скоро ще се ожените, ще се окаже идеален. Семейните Раци ще намерят време не само за решаване на битовите си проблеми, но и за романтични разходки със съпруга/та.

Лъв

На енергичните Лъвове няма да им се наложи да скучаят, защото ще попаднат в истински водовъртеж от събития и любовни приключения. Дори в интимен план съдбата ще им поднесе неочаквана изненада.

Астрологичната прогноза за септември 2019 година предсказва на самотните Лъвове запознанство с човек, който в бъдеще ще стане техен спътник в живота. На семейните Лъвове им предстои повече да се занимават с битови, домашни дейности и ремонти, отколкото с романтични прелюдии. Но, именно съвместното тичане с близките по магазините ще укрепи отношенията.

Лъвовете винаги се набиват на очи, затова няма как да избегнат слуховете и клюките в работния колектив. Но вие изящно ще решите всички проблеми с недоброжелателите.
Хороскопът препоръчва на Лъвовете да пазят силите и енергията си, за да не попаднат в лапите на апатията и депресията. Умората може рязко да намали имунитета, а също и желанието ви за усърдна работа.

Дева

Есенната депресия няма да подмине Девите, затова трябва да се заровят в работа. При това не само умствена, но и физическа. Например: да подредите дома си, да започнете ремонт или да поработите в градината. Хороскопът обещава на Девите подкрепа от страна на приятелите и роднините.

Любовта ще се появи така внезапно в живота на Девите, че няма да успеят да се опомнят. Оказва се, че човекът, когото отдавна харесвате, живее близо до вас или работите в един колектив. Девите имат всички шансове за красив и дълготраен роман.

Хороскопът предсказва на семейните Деви неприятности с децата и възрастните роднини. Ще се наложи така да планирате работата, че да не оставите никой от близките без внимание, дори за два – три часа. Не се вълнувайте, всичко ще ви се върне по заслуги.

Девите не трябва да се ядосват заради здравето си, но, ако се появят болки или симптоми с неясна етиология, то бързо трябва да отидат на лекар.

Везни

Хороскопът препоръчва на Везните да поставят всичко по своите си места, за да не се разсейват, заради дреболии и незначителни проблеми. Ако искате да се срещнете с приятели на кафе, то нека това не е причина за разправия с любимия човек. Планирайте всичко от рано и го изговаряйте, тогава няма да има конфликти. В края на септември Везните ще разберат нещо интересно за човек, с когото отдавна са приятели.

На Везните им предстои да сложат ред не само в своя, но и в живота на по-младите членове на семейството. Само не се опитвайте да им натрапвате своите принципи, а спокойно подходете към всички наболели въпроси. Хороскопът съветва Везните да се въоръжат с търпение и издръжливост.

Скорпион

Хороскопът предсказва на Скорпионите домашни разправии и възпитателни процеси. Всичко това ще ви отнеме много сили и време, затова пък, резултатите от този „труд“ ще се окажат големи. Само не забравяйте за основната си работа, особено, ако сте получили задача да изпълните някой отговорен проект. Ако направите всичко в срок и качествено, то ръководството непременно, в края на септември, ще ви даде бонус.

Свободните Скорпиони ги очаква роман с колега/колежка. Вие дори няма да забележите как ще започнат тези отношения. При семейните Скорпиони всичко ще върви именно по начина, по който са си мечтали със съпруга/та. Хороскопът обещава не само разширение на жилището, но и желана бременност. И така, време е да се подготвите за нов и приятен статус.

На мъжете Скорпиони ще им се наложи да се простят със своята страст към мазното, соленото и пикантното. Най-добре е да влезете във фитнеса, а не в екзотичния ресторант.

Стрелец

Стрелците обожават да общуват и да правят запознанства, но през септември 2019 година ще превъзхождат самите себе си. Макар че, една такава комуникативност има своите плюсове. Ще успеете да оправите не само личната, но и делата в служебната сфера. В арсенала на Стрелците ще се появят такива личности, които могат да се срещнат само във висшите, влиятелни кръгове.

Астрологичната прогноза предсказва романтика и срещи под Луната за Стрелците. Единствено може да се объркат при избора – един е красив, а друг – умен. И така, кого ще предпочете? Тези, които вече имат семейство, трябва да бъдат емоционално сдържани. Не трябва да решават проблемите с викове, претенции и агресия.

Препоръчително е Стрелците да проследят дейността на стомаха. Ако не спазвате хранителен режим и се храните нощем, не трябва да се оплаквате от киселини, подут корем и неприятни колики.

Козирог

Хороскопът за септември 2019 година съветва Козирозите да заобикалят магазините и бутиците отдалече, за да не се съблазнят от някоя скъпа придобивка. Още повече, че на всички е известно, колко сте пестеливи и сдържани в това отношение. А защо ви е да променяте мнението за себе си и да купувате това, което утре ще захвърлите в най-тъмния ъгъл на мазето.

Козирозите трябва да се замислят за още една работа. Положението с парите е трудно, затова не трябва да мързелувате и да бездействате. Ако в главата ви отдавна се въртят мисли за собствен бизнес, то ги реализирайте в близко време. Хороскопът обещава на Козирозите подкрепа от влиятелни приятели и съмишленици.

В семейството се очаква раждане на дете, преместване в нов дом и много покупки. Отношенията между Козирозите и съпруга/та ще се оправят така стремително, че няма да си спомняте за предишните си спорове. Единствено при общуването с приятели „черна котка“ ще ви мине път. Но ще се наложи да изберете кое наистина е важно.

Водолей

Хороскопът предсказва на Водолеите успешен месец, но вие трябва да бъдете особено внимателни по въпросите на кариерата. Някой от колегите или от партньорите може да ви злепостави, което да послужи за повод да закриете своя бизнес или да се лишите от някакви документи. Водолеите трябва сами да променят своите принципи и възгледи. Може би причината за раздялата с хората се крие във вашето поведение.

В любовните дела всичко е чудесно за Водолеите. Човекът, в когото вие неотдавна сте се влюбили, ще ви окаже внимание и многозначително ще ви се усмихне. На семейните хора се препоръчва да прекарват повече време с близките и децата. Отидете заедно на поход в планината, на пътешествие или организирайте голям шопинг.

Водолеите не се отличават с пестеливост, но те не могат да живеят без това качество. В противен случай ще влязат в страшни дългове и ще купят това, което не им е необходимо. По време на шофиране бъдете безкрайно внимателни. Възможни са аварии и проблеми със здравето.

Риби

Хороскопът обещава на Рибите приятна почивка, редуваща се с активна работа. Как ще успявате с всичко, просто ще бъде някакво чудо. Рибите са настроени за кардинални промени във всички сфери на живота, в което се крие тайната на тяхната динамичност, инициативност и енергичен подем.

Ако Рибите имат собствен бизнес, могат да го разширят извън границите на страната. По този начин ще намерите нови партньори, а също и ще увеличите капитала си.

Хороскопът не съветва Рибите да крият от околните своя чар и загадъчната си усмивка. На вас ви харесва някой човек? Тогава пускайте в ход всичко това, с което щедро ви е възнаградила природата. Взаимните чувства ще възникнат на момента. При семейните Риби ще бъде отбелязан някакъв празник, организацията на който ще бъде поверена на вас. Важно е да не се отказвате от нищо.

Септември е травмоопасен месец за Рибите, което означава, че трябва да се откажете от екстремните спортове и занимания.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара