Едно събитие във Варна се превърна в значима среща за цялата общност. Фестивал „Усмихни се“ в подкрепа на терапията на децата от терапевтичния център ще се проведе за пети пореден път в слънчевата градина на Карин дом в сърцето на Морската градина.

Зони за хранене и напитки, детски работилници, фен срещи с популярни блогъри и автори, голяма сцена, спортна зона с корпоративен турнир по народна топка, занаятчийски произведения на локални автори.

Всичко това ще се случи на 14-15 септември – една, в която забавлението среща благотворителността. Ежегодно хиляди семейства преминават през фестивалната зона, за да посрещнат учебната година с усмивка и мисъл за това, че децата със специални нужди имат нужда от подкрепата на цялата общност – не само финансова, но и човешка.

Събраните по време на фестивала средства – от символичния вход, лични и корпоративни дарения, както и процент от продажбите на участниците ще бъдат използвани за добра кауза.

През 2019 г. фестивалът ще подкрепи новосъздаденият от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара