Сдържаните и сериозни Козирози се проявиха достойно в годината на Червения Петел, за което бяха възнаградени по заслуги. Жълтото Куче ще започне да управлява света на 16 февруари, затова хороскопът за 2018 година съветва Козирозите отрано да се подготвят за срещата си с добродушното животно. Кучето ще забележи очарованието и упоритостта на Козирозите и още през пролетта ще им помогне да завършат успешно всичко, което не са успели да реализират в началото на годината.

Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите кариерен ръст, а също и похвала от началството за свършената работа. Кучето ще се гордее с вас, затова през март и април няма да ви остави без почести и парично възнаграждение. Дори дребните неприятности в службата няма да могат да изкарат от равновесие Козирозите. За да преумножите капитала си в годината на Земното Куче са ви нужни усърдие и разбиране. Важно е да не се страхувате да проявявате способностите си през 2018 година, във всички сфери на живота.

БЕЗПЛАТЕН НАТАЛЕН ХОРОСКОП 

Хороскопът за 2018 година до края на пролетта предсказва изгодни сделки и договори, а също и нови партньорски отношения. Успехът в работата ще бъде зашеметяващ, което ще даде оптимизъм на Козирозите. Кучето лично ще ви заведе в моден бутик и ще ви помогне да изберете солиден, делови костюм, фирмен часовник, портфейл и вратовръзка. Козирозите не бива да използват цялото време за дела, защото трябва да организират и личния си живот. В семейството на Козирозите, през 2018 година се очаква пристигане на далечен роднина, наследствени и битови проблеми. Близките хора ще ви помогнат да решите ежедневните проблеми, да направите ремонт и да поработите активно в градината.

Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на самотните представители на знака Козирог да се огледат в страни. Има всички шансове да срещнете „своя“ човек, предназначен ви от съдбата. Между другото, ако Козирозите имат желание да направят предложение за брак на избраника/цата, то ще бъде добре да го направят през май. В началото на лятото Кучето ще ви подскаже от къде е най-добре да купите всичко за сватбата и кого да поканите за водещ на тържеството. Но само, ако Козирозите бъдат решителни и чувствителни, ще успеят да запазят здрави отношенията с любимия човек. Не бъдете скромни в желанията си, поемете инициативата и тогава щастието няма да заобиколи вашия дом.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Козирозите наситена и интересна есен. Вие изобщо няма да забележите лошото време навън, ако се отдадете на мечтания и романтика. Със здравето всичко ще бъде наред – нито настинки, нито депресии. Жълтото Куче ще ви помогне да започнете свой бизнес, ще установи за вас перспективни връзки и получаването на висока длъжност. За почивка e все още много рано да се мисли, по-добре е Козирозите да нормализират отношенията с конкурентите и да повишат професионалното си ниво.

Хороскопът обещава на Козирозите прекрасен и плодотворен зимен период. Вие ще успеете да намерите достойни партньори и да увеличите доходите. В края на годината на Кучето Козирозите най-накрая ще започне да планират пътуване и почивка. Изберете мястото заедно с домашните, за да можете да си починете заедно, далеч от градския шум.

Погрижете се през 2018 година на всички роднини да им бъдат в ред документите, за да няма неприятности от тази страна при пътуването. Влюбените Козирози ги очаква романтично пътешествие зад граница.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Козирозите весело и нескучно време. Дори и да се наложи да работите – и ден, и нощ, няма да изгубите позитивното си настроение и напористост. Кучето ще подкрепи упоритите и настойчиви Козирози, като ще направи всичко възможно да станат любими и уважавани в обществото хора. През 2018 година по-рядко унивайте, по-рядко се оплаквайте и тъжете за нереализираните си планове. Защото, ако Козирозите имат желание, то ще постигнат много без странична помощ.

Хороскопът съветва Козирозите да подхождат отговорно към всичко, което съдбата им подава. Понякога „включвайте“ самоирония и чувство за хумор, за да станете по-самоуверени. Кучето не съветва Козирозите в личния си живот да бъдат ревнивци и с чувство за собственост. Такова отношение през 2018 година само ще отблъсне близкия човек. Не поставяйте меркантилните си интереси над всичко, иначе приятелите и роднините ще ви сметнат за користни и студенокръвни.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да бъдат по-отстъпчиви и по-меки, както в службата, така и в семейството. Егоизмът няма да доведе до нищо добро. Много дела ще станат не толкова важни, затова с тях дори няма да е нужно да се занимавате. През 2018 година на Козирозите, които планират кардинални промени в личния живот, ще им бъде необходимо повишено внимание. Не бъдете прекалено взискателни към тези, които ви ценят и ви приемат с всичките ви недостатъци. В любовта трябва да бъдете нежни и учтиви, не скривайте истинските си чувства от избраника/цата. Козирозите трябва да внимават за изказванията си по адрес на роднините, както за своите, така и за тези на брачния си партньор.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за 2018 година предсказва за Козирозите красив любовен роман, за който може само да се мечтае. Вие дори няма да направите нещо особено, за да предразположите към себе си човека, който ви е харесал. Кучето съветва Козирозите да демонстрират пред избраника най-добрите черти на характера си. Обаянието и вашата възпитаност ще ви бъдат от полза в любовните дела.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да отдадат предпочитание на спортни занимания, диета и външния си вид. Спомнете си народната мъдрост: “По дрехите посрещат, по ума изпращат.“. Земното Куче не е свикнало да бъде модерно, но ще помогне на Козирозите да се преобразят външно, да се подстрижат, да посетят козметик и да си изберат стилно облекло. Защото през 2018 година ви предстои доста да ходите по гости, да бъдете на масови мероприятия и да устройвате вечеринки. Запознанствата, които ви струват банални, може да прераснат в любовна връзка.

Козирозите-ергени могат да се срещнат човек, който да им стане надежден приятели и страстен любовник/ца. Вие най-накрая ще срещнете този/тази, които ще тръгнат под ръка с вас през живота. Хороскопът за 2018 година съветва Козирозите да не грешат при избора си на партньор/ка, защото няма да могат да избегнат обидите и разочарованията. Козирозите трябва да се вслушват в сърцето си, а в разума. В чувствата трябва да станете по-лекомислени. И един съвет от Кучето – изключете връзките, които се основават на корист и завист.

Семеен хороскоп

Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Козирозите сериозно да се заемат с благоустройството на жилището, ремонт и обновяване на интериора. По-често канете при себе си приятели, веселете се и организирайте купони. Песните и танците ще ви помогнат да се абстрахирате от работния ден и да си починете.

Козирозите ще положат всички усилия и природна мъдрост, за да запазят семейните отношения. Подаръци, сюрпризи и ходене на кино – всичко това ще направи живота по-разнообразен и романтичен. През 2018 година Козирозите ще отрупват съпругата си с рози, стига тя не се сърди. Дори и битовите проблеми ще са му „по мярка“, ако до нещо стои любим и разбиращ човек.

Хороскопът обещава на Козирозите безоблачен семеен живот. Важно е да избягвате стереотипите и еднообразието в отношенията с партньора/ката. Не се очакват проблеми с финансите, затова няма да има поводи за разправии и скандали. Кучето по природа не е ревниво, което и съветва Козирозите да избягват. Доверявайте се повече на съпруга/та, хвалете ги, правете изненади. Между другото, при всяка възможност излизайте сред природата, ходете на театър и организирайте шопинг.

Семейният хороскоп препоръчва на Козирозите, които са заклети ергени, да устроят личния си живот. Всички знаят колко сте старомодни в семейните традиции, но все пак ще се наложи да промените своите възгледи. Още повече, че около Козирозите ухажорите са на тълпи. Семейните Козирози да очакват приятно събитие в годината на Кучето – раждането на дете. Затова, още в началото на 2018 година трябва да се погрижите да укрепите финансовото положение.

Здравен хороскоп

Здравният хороскоп съветва Козирозите по-малко да нервничат и страдат, защото психиката им няма да издържи на такова натоварване. Ако не ви е лесно да се справите с раздразнението си, то ходете на фитнес или се заемете с йога. Кучето ще помогне на Козирозите да намерят опитен треньор.

Хороскопът предсказва на Козирозите излишни килограми и комплекси по отношение на фигурата. Но всичко може да се поправи, ако регулирате храненето, тичате сутрин и посещавате фитнес. Жълтото Куче няма да пропусне възможността да запознае Козирозите с най-добрите диетолози в града. Но, може би, закръглените форми правят Козирозите още по-привлекателни.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Козирозите да плуват в басейн, да закаляват организма си и да укрепват имунитета. Тогава няма да има проблеми нито със здравето, нито с настроението. Още повече, че сили и енергия, в годината на Земното Куче, Козирозите ще имат предостатъчно. Могат и планини да изкачват, а и на рафтинг могат да ходят. Но не забравяйте да се усмихвате по-често, просто така, от душа. Бодрото разположение на духа ще стане „заразително“, както за околните, така и за мрачния живот на Козирозите.

Хороскопът не препоръчва на Козирозите сами да се лекуват, да слушат съветите на бабите и да ходят по знахари. Помнете, че само дипломирани лекари могат да ви излекуват. През 2018 година за Козирозите ефективни могат да бъдат различните духовни практики, медитация и упражнения за гръбначния стълб. Само за всичко трябва да знаете мярката и да не прекалявате с дъмбелите и с позата „лотос“!

Кариерен и финансов хороскоп

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва за Козирозите съмнително материално положение през февруари и март. Кучето не препоръчва да започвате свой собствен бизнес и да се занимавате с нещо самостоятелно, ако не сте добре подготвени за това. Това се отнася както за парични вложения, така и за оформяне на документи. В началото на 2018 година семейните Козирози, трябва да планират бюджета и да не отстъпват от него нито крачка.

Хороскопът съветва Козирозите да бъдат по-икономични и рационални в покупките. Жените Козирози трябва да отделят повече внимание на децата и на домакинските въпроси. В средата на годината на Кучето са възможни големи финансови загуби, свързани с лечение или учене на дете. За да не усещат нужда от нищо, Козирозите трябва да работят денонощно, без да си клатят краката и ръцете.

Хороскопът обещава на Козирозите през ноември и декември финансова стабилност и нова перспективна работа. Важно е да не губите самообладание и да не намалявате темпото. Само самоуверените Козирози ще успеят да постигнат всичко, към което са стремили в годината на Земното Куче. А през лятото на 2018 година може пълноценно да си починете и да отидете със семейството си на море.

Хороскоп според годината на раждане

Плъх – Козирог

Козирозите-Плъх през 2018 година ще бъдат успешни и състоятелни, а също ще могат лесно да спечелят един милион и да привлекат подходящите хора в живота си. Кучето предсказва истинска любов, с която родените под знака Козирог-Плъх ще се срещнат в най-неочаквания момент. Всички предишни любими и ухажори мигом ще отидат на втори план. В семейството е възможно раждането на първото дете, което е наистина радостно събитие.

Козирог – Бик

Хороскопът за 2018 година съветва Козирозите-Бик да бъдат устойчиви и последователни. В края на краищата, животът не е само „забавление“, затова ще се наложи да бъдат решавани проблемите. Важно е да не се суетите и да претегляте всяко свое решение. На Козирозите-Бик им предстои трудна борба с конкурентите, от която те ще излязат победители. В любовните дела са възможни съперници, разправии с половинката и необоснована ревност.

Козирог – Тигър

Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите-Тигър такова оптимистично настроение, че дори Кучето ще ви завиди. Всички проблеми ще останат на заден план, а усмивката няма да слиза от лицето ви, дори и в трудните моменти. Козирозите-Тигър ще решат не просто да удивят околните със своите таланти, но и да покорят света. Но какво пък, съдбата ще ви подари шанс да станете известни и знаменити. Само не забравяйте за личния си живот, иначе така и ще проживеете ергени и самотни.

Козирог – Заек

В годината на Кучето Козирозите-Заек ще станат невероятно комуникативни и обаятелни, което ще се отрази на тяхната репутация. Възможни са запознанства с влиятелни хора, които ще помогнат да оправите финансовото си положение. Само, през 2018 година, не си и помисляйте да спорите с тези, които са по-компетентни по професионалните въпроси. Любовта ще завърти главата на Козирог-Заек, затова повече внимание във връзките няма да бъде излишно.

Козирог – Дракон

Козирозите-Дракон не трябва през 2018 година да крият своите чувства от този, за когото са предназначени. Защото съществува възможност да срещнат любимия човек и да създадат семейство. Възможни са приятни пътешествия, ярки запознанства и много нови впечатления. Желателно е заедно с избраника/цата да започнете бизнес или да се заемете с едно хоби. Родените под знака Козирог-Дракон наистина ще летят в облаците от щастие и радост.

Козирог – Змия

Хороскопът за 2018 година обещава щастлив и ярък период за представителите на знака Козирог-Змия. Кучето ще ви възнагради за мъдростта и ловкостта ви, а началството няма да ви остави без бонуси. Козирозите-Змия дори и няма да помислят да се крият от неприятели и завистници. Точно обратното, те могат да ги привлекат на своя страна и да ги очароват с усмивката си. А с парите през 2018 година всичко ще бъде отлично.

Козирог – Кон

Хороскопът за 2018 година на Кучето обещава на Козирозите-Кон успешно време, когато нищо няма да бъде в състояние да навреди на хроничния късмет. Само не трябва да преследвате всичко и на всяка цена, иначе Козирозите-Куче ще пропуснат всичко, което е най-важно в живота. В любовните дела настроението ви през 2018 година може да се развали от коварни съперници. Затова пък при семейните Козирог-Кон всичко ще бъде благополучно и цветно. Вие планирали ли сте вече раждането на дете?

Козирог – Коза

Хороскопът за 2018 година не съветва Козирозите-Коза да се забъркват в конфликти и да спорят с тези, които са съобразителни. Кучето препоръчва да станете „самата кротост и милост“, иначе ще изгубите всички приятели. За да привлечете повече доходи, по-често си гледайте в краката – ще намерите пълен портфейл или съкровище. В любовните дела на Козирозите-Коза никой няма да посмее да им „сложи рога“. Още повече, че вашата искреност и вярност са така подкупващи.

Козирог – Маймуна

В годината на Кучето родените под знака Козирог-Маймуна ги очаква щастие в личния живот и в професионалните постижения. Околните ще помислят, че сте спечелили от лотарията или са ви направили президент. През 2018 година Козирозите-Маймуна ще бъдат не само приказно богати, но и необичайно привлекателни за противоположния пол. В любовта всичко ще се случи така бързо, че няма да успеете да се огледате. Още през декември може да купите количка за детенце.

Козирог – Петел

През 2018 година, родените под знака Козирог-Петел трябва да се погрижат не само за своето здраве, но и за външния си вид. Защото ви очакват важни срещи, съвещания и задгранични пътувания. Толкова много договори и сделки Козирог-Петел и на сън не са сънували. В любовните дела вие също ще преуспеете, особено, ако не игнорирате знаците на внимание от страна на симпатични обожатели.

Козирог – Куче

Представителите на знака Козирог-Куче, през 2018 година ги очаква безоблачен и щастлив период. Нищо чудно, защото стопанинът на годината ви харесва с цялото си сърце и душа. Козирог-Куче ще сменят дома си с по-просторен, ще се заемат с любимото си хоби и ще си намерят нови приятели. А в любовта, през 2018 година също няма да се наложи да скучаете – ще има достатъчно обожатели, предложения и изненади.

Козирог – Глиган

Хороскопът за 2018 година съветва Козирозите-Глиган да бъдат крайно внимателни с конкурентите, а също да не се доверяват на тези, които вече са ви предавали. Само добродушното Куче ще може да открои сърцето на Козирог-Глиган, защото то го подкрепя във всичко. През лятото на 2018 година финансовото положение ще се укрепи до такава степен, че ще можете да си позволите различни покупки, пътувания и подаръци за близките си. А тези, които са сами, могат да се готвят за пищна сватба.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара