Овен

Хороскопът за август за Овен предсказва наситен месец, когато на някои ще им се случи пълноценно да почиват, а на други – да работят усилено. Настроението ще бъде променливо, също като августовското време. Възможни са спорове и разправии с хора от висшето общество, но те ще бъдат не по вина на Овните. Ще бъде нужно да се въоръжите с много търпение, отстъпчивост и умение реално да оценявате ситуациите при общуването с деловите ви партньори.

Хороскопът съветва жените Овни да се спират от време на време, да се отдалечават от важните дела и да плуват по течението на живота. Понякога това не само че е необходимо, но е и полезно за самочувствието. Ако през август мобилизирате всички свои сили, то ще успеете да срещнете човек, с когото ще ви бъде добре в живота. Неочаквани действия от страна на Овните относно личния им живот, ще им помогнат да разкрият своите уникални, вътрешни качества.

Хороскопът за август не препоръчва на мъжете, представители на знака Овен, да мечтаят и да обещават нещо на някого. В противен случай няма да постигнете успех и за дълго ще останете в сянката на колегите си. В любовната сфера Овните трябва да проявят фантазия. Как ще продължат напред вашите отношения с възлюбената, напълно ще зависи от вашето поведение. През 2017 година не се скъпете на комплименти и подаръци.

Любовен хороскоп за август 

Телец

Хороскопът не съветва Телците да се впускат в авантюри, дори и ако им обещават големи пари. Рискът е благородно дело, но не и в този случай. Но Телците ще търсят скорости, страсти и любовни приключения, което може да доведе до сериозни проблеми. Ако през август нямате определено становище и не се стегнете вътрешно, ще изпаднете в проблемни ситуации. През 2017 година Телците трябва да бъдат внимателни във всичко, с което се захванат, и да внимават на кого доверяват тайните си.

Хороскопът позволява на жените Телци леко да рискуват, ако се отнася до любов. Възможно е да постигнете благоразположението на мъж, който по-рано не ви е обръщал никакво внимание. Телците по принцип са упорити и именно това качество ще им помогне да постигнат невероятни висоти в кариерата и бизнеса. През август вие най-накрая ще успеете да съвместите вашите материални и духовни желания.

Хороскопът препоръчва на мъжете Телци да прекарват повече време и да отделят повече внимание на семейството – съпругата и децата. Ако вие все още сте сами, то се вгледайте в тази, която ви е симпатична. Възможно е през август при Телците да се появи възможност да променят сферата си на дейност. Но все пак, заради различни досадни случайности, могат да рухнат всички планове.

Близнаци

Хороскопът за август съветва Близнаците да бъдат  инициативни във всички житейски ситуации и сфери. Ако поискате да бъдете успешни в дейността и финансите си, то всичко ще се случи по най-благоприятния начин. Близнаците ще преливат от планове и оригинални идеи, но ще бъде добре да ги споделяте с колегите си. Някои от вас ще се преместят да живеят в друг град или държава. Отделяйте повече време за почивка и общуване с приятели, тогава през целия месец ще се чувствате бодри и енергични.

Хороскопът не препоръчва на жените Близнаци да взимат бързи решения в личния и професионален живот. Възможно е новина от далечни роднини да повлияе на плановете ви. През август Близнаците трябва да запазят във всичко емоционално равновесие, за да преживеят конфликтите и проблемите. Много енергия ще им отнемат семейните проблеми, затова се старайте да бъдете отстъпчиви.

Хороскопът предсказва на мъжете Близнаци далечно пътуване, по работа. Именно на това пътуване ще се запознаете с хора, които ще изменят кардинално вашето виждане за кариерата и постигането на цели. Преди да тръгнат на път през август, Близнаците трябва да проверят документите и да си съставят план за действие.

Рак

Хороскопът за август съветва Раците сериозно да се замислят за бъдещето и да правят реални планове, не да чертаят химери. Ако нищо не искате да променяте в живота си, то не го правете! Но не трябва да бъдете подтиснати и в депресивно състояние. Раците трябва да бъдат енергични и позитивни, за да успеят да се издигнат в службата и в личния си живот. През август се научете да преодолявате препятствията, поставени на пътя ви със законни методи. Разчитайте единствено на себе си, не на приятели и роднини.

Хороскопът прогнозира за жените Раци недобро финансово положение. Във връзка с това всички ваши сили ще бъдат насочени към борба с проблемите в тази сфера. За да запазят натрупаните към момента средства, Раците през август трябва да изключат всички ненужни харчове, съблазни и обиколките по магазините.

Хороскопът предсказва на мъжете Раци успешни пътувания и контакти с партньори. Възможни са чести командировки зад граница, а също и установяване на връзки с нови фирми и големи компании. През август Раците трябва да укрепят своя авторитет и да се заемат с устройването на личния си живот. Е, едва ли се каните цял живот да бъдете ергени!

Лъв

Хороскопът за август обещава на Лъвовете невероятен прилив на сили и енергия, които те ще използват в нужното направление. Възможно е така ви действа слънцето или близките хора, които ви заобикалят с грижи и топлина. Наистина, понякога на Лъвовете ще им бъде трудно да се настроят на работна вълна през август, но ако вземете всичко под свой контрол и не отпускате ръце, то ще постигнете дори повече, от това на което сте се надявали.

Хороскопът за август съветва жените Лъвове да станат пълноправни господари на положението. Но не само в семейството, а и в службата. Във вашите думи и идеи ще започнат да се вслушват дори и по-опитните колеги. Ситуацията с парите ще бъде отлична, затова Лъвовете могат да си позволят луксозни покупки. Що се отнася до личния живот, то и тук не трябва да се тревожат за нищо, ще присъстват и любов, и хармония, и нежност.

Хороскопът препоръчва на мъжете Лъвове да събират информация и внимателно да я сортират. Дори и да им се струва, че хабят енергията си, това ще има смисъл и ще бъде от полза за самите тях. Лъвовете ще станат по-инициативни, както в службата, така и у дома. И това няма да бъдат просто приказки, а мъдри съвети и интересни промени. В края на август им предстои борба с конкурентите и с яростните завистници.

Дева

На Девите се предсказва такъв обем работа, за какъвто само могат да си мечтаят. Особено, ако напоследък често сте стояли без работа. Важно е виждате целта пред себе си, тогава и успехът няма да ви накара дълго чакате. През август често ще се обръщат към Девите с молба за подкрепа, както близките, така и малко познати хора. Не хабете енергията и силите си напразно, иначе сами ще останете без пари, без личен живот и без мъдри съвети.

Хороскопът за август обещава на жените Деви истинска борба с препятствия. И така ще бъде, през този месец ще ви се наложи да пътувате, да общувате и във всичко да преодолявате трудности. Само не се опитвайте всички грижи и трудности да прехвърлите на чужд  гръб, защото това ще се обърне срещу вас с още по-големи проблеми. През август на Девите им предстои да слушат откровения на близка приятелка, но запазете чутото в тайна, така ще ви бъдат признателни.

Хороскопът предсказва на мъжете Деви труден месец, когато бурята ще се сменя с пълно безветрие, а лекият флирт може да прерасне в красив любовен роман. Не се опитвайте да бягате от трудните ситуации, които съдбата ви изпраща през август. На Девите им предстои да се занимават с домашни задължения и търсене на допълнителна работа.

Везни

Хороскопът за обещава на Везните много романтични срещи, интересни събития и положителна енергия. Важно е, ако постигнете нещо, да не снижавате темпото, иначе ще загубите инерцията и желанието си да се движите напред. През август чувствата на Везните ще придобият дълбочина, а мислите – възвишеност. Във всички ситуации ще ви подкрепят приятели и роднини, затова бъдете откровени с тях. Везните трябва да бъдат внимателни на пътя, особено, ако са тръгнали на далечно пътуване със собствения си автомобил.

Хороскопът съветва жените Везни да обръщан изключително внимание на тези, които са до тях. Възможно е да получите материална помощ от състоятелен мъж, който не е равнодушен  към вас. През август Везните могат да спечелят пари от лотария или да получат бонус в службата. Не отказвайте подкрепа на тези, които ви обичат и ви се доверяват напълно.

Хороскопът предсказва на мъжете Везни съдбоносна среща с жена, за която са си мечтали дълги години. Отношенията ще започнат с приятелство, която ще прерасне в красив любовен роман. През август Везните дори ще решат да узаконят тази връзка, а също да сменят или да си купят ново жилище.

Скорпион

Хороскопът за август съветва Скорпионите да пожънат плодовете на своя труд, интересни идеи и финансови вложения. Вие ще бъдете не просто на гребена на вълната, а в излитаща ракета. Много проекти успешно ще се реализират, което ще ви даде увереност в утрешния ден. Финансовата страна на живота на Скорпионите през август ще бъде устойчива. Парите ще постъпват към вас от различни места и ще се преумножават от ден на ден. През 2017 година можете да правите покупки, да пътувате на почивка и просто да се наслаждавате на комфорт.

Хороскопът предсказва на жените Скорпиони неочаквани промени във всички области на живота. Ако започнете да водите здравословен начин на живот, то само ще спечелите от това. През август Скорпионите могат да получат нова професия, да преминат на нова работа и дори да емигрират.

Хороскопът препоръчва на мъжете Скорпиони да съберат сила и мъдрост, за да могат да издържат всички трудности и перипетии в живота. Ще им бъде трудно да се изкачат на върха на кариерата си, а също и да се окажат победители сред конкурентите. Но, затова пък, шансове за успех в личния живот на Скорпионите ще има предостатъчно. Вашето очарование и благородство няма да останат незабелязани от противоположния пол.

Стрелец

Хороскопът за август предсказва на Стрелците прекрасен месец, когато ще се намери време и за кариерен ръст, и за взаимна любов. Желанията ще се изпълняват по-бързо от очакваното, но за това ще са ви необходима воля, мъдрост и богат опит. Изгодните предложения и договори ще донесат в бъдеще на Стрелците добри доходи. Важното е да не мислите за последствията от своите действия, а да следвате чувствата и емоциите си. През август може да търсите друга работа или да започнете да учите.

Хороскопът за август обещава на жените Стрелци истински приказен месец, когато вие ще бъдете кралица във всяка ситуация. Възможна е среща с мъжа на вашите мечти, а също и издигане в професионално отношение. През август настъпва ново ниво на духовно развитие на Стрелците. Приключенията в личния живот ще донесат много емоции, възторг и вдъхновение.

Хороскопът предсказва на мъжете Стрелци задгранична командировка, говорене пред публика и много ярки събития. Но за съжаление няма да минете без завистници и неприятели. Особено, ако през август Стрелците пред всички проявят своите таланти. Свободното си време се старайте да посвещавате на тези, които ви обичат и искрено ви ценят.

БЕЗПЛАТЕН НАТАЛЕН ХОРОСКОП 

Козирог

Хороскопът за август препоръчва на Козирозите да се захващат с новите и перспективни дела без съмнения. Във вашия живот настъпва светъл период, затова се възползвайте от късмета си в пълна степен. Важно е през август да държите емоциите си под контрол и да не разпространявате своите планове за бъдещето. Козирозите ще търсят духовно израстване, а не финансово обогатяване. Това е отличен скок за достигане на целите.

Хороскопът съветва жените Козирози да решат финансовите си проблеми и след това да се захващат с нови дела. По-малко страдайте и по-малко се дразнете на хората, тогава всичко ще бъде наред с нервната система. В средата на август 2017 година Козирозите могат да очакват прилично възнаграждение за свършена по-рано работа. В любовта е важно да не бързате, за да не съжалявате после за раздялата си с избраника. Пазете това, което имате, тогава ще бъдете щастливи!

Хороскопът обещава на мъжете Козирози почит и уважение от страна на колегите. Вие леко ще постигнете това, към което сте се стремили вече от няколко месеца. Внимателно излагайте своите мисли и желания, за да могат да се реализират максимално. През август Козирозите трябва да станат самоотвержени и щедри по отношение на близките си хора.

Водолей

Хороскопът за август за Водолей предсказва дребни затруднения в личния и професионалния живот. Вие ще бъдете твърде обидчиви и неподкупни, което ще създаде много проблеми при общуването с околните. Водолеите не трябва да плуват против течението, особено, ако не могат сами да се справят със ситуациите през август. Морална подкрепа ще получите от хора, от които най-малко сте очаквали. В края на месеца очаквайте романтично запознанство, което  ще прерасне в бурен роман.

Хороскопът обещава на жените Водолеи и безоблачно, и мрачно настроение. Трябва да бъдете доброжелателни, искрени и внимателни към хората. Възможно е Водолеите да си вземат куче или котка от порода, която отдавна предпочитат. През август трябва да се съсредоточите върху най-важните неща, а не да се разпилявате с дреболии.

Хороскопът не препоръчва на мъжете Водолеи да идеализират отношенията си с половинката, а също и своята работа. Бъдете доволни от това, което имате, тогава съдбата ще ви подари повече любов, благодат и доверие от страна на хората. В службата ситуацията е напрегната, затова Водолеите през август не трябва по никакъв начин да се сблъскват с шефа.

Риби

Хороскопът съветва Рибите да сдържат своите емоции дори в моменти, в които им струва, че това не е възможно. В противен случай разправиите и неприятностите ще бъдат толкова много, че Рибите ще изпаднат в отчаяние. На много им предстои да преживеят вълнуващи събития в любовта, а някои ще преживеят раздяла с избраника/цата. Събитията и отношенията през август ще бъдат изключително непредсказуеми.

Хороскопът предсказва на жените Риби конкуренция в бизнеса и съперници в любовта. С всичко това ще можете да се справите самостоятелно, ако подходите разумно към отстраняването на неприятните инциденти. През август Рибите трябва да се съобразяват със своите възможности и желания, да не дават лъжливи обещания.

Хороскопът за август препоръчва на мъжете Риби да се захванат здраво за работа и да бъдат активни. Иначе ще изпуснете много възможности да преуспеете и да получите добри приходи. Началството ще оцени вашия труд по достойнство през август, затова може да разчитате на премия и издигане по кариерната стълбица. В любовта Рибите ще преживеят доста недоразумения, ако не станат далновидни. През август намерете време, в което да се заемете с външния си вид.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара